GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπάρχει τιμοκατάλογος - Τόσα δίνουν για να στήσουν ματς στην Αλγερία

Επί τρία χρόνια το βρετανικό δίκτυο BBC ερευνούσε τα φαινόμενα διαφθοράς που μαστίζουν το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Αλγερίας. Κα...

Επί τρία χρόνια το βρετανικό δίκτυο BBC ερευνούσε τα φαινόμενα διαφθοράς που μαστίζουν το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Αλγερίας. Και όσα προκύπτουν είναι απίθανα, αφού υπήρχε συγκεκριμένος τιμοκατάλογος για τους ενδιαφερόμενους, προκειμένου να «αγοράσουν» έναν αγώνα.

Για παράδειγμα, αν μια ομάδα ήθελε να της δώσει πέναλτι-φάντασμα ο διαιτητής, θα έπρεπε να καταβάλει 6.500 λίρες. Αν ο... πελάτης ζητούσε ισοπαλία, τότε θα έπρεπε να δώσει 13.000 λίρες, ενώ για τη νίκη το ποσό εκτοξεύεται στις 50.000!

Οι τιμές αλλάζουν ανάλογα με τη σημασία του αγώνα, αν δηλαδή κρίνει πρωτάθλημα ή υποβιβασμό, ενώ παράλληλα η έρευνα αποκαλύπτει ότι το μεγάλο... πάρτι γίνεται στις μικρότερες κατηγορίες και στα πρωταθλήματα μικρότερων ηλικιών.

Πηγή ρεπορτάζ: Filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση