GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεωργιάδης: Νιώθω "πλατωνική ηδονή" με τη στροφή του ΣΥΡΙΖΑ προς τις ΗΠΑ - ΒΙΝΤΕΟ

Για υποκρισία κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό, ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΙ, αναφέροντας πως δεν είναι δυνατόν να πιστέψει τι...

Για υποκρισία κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό, ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΙ, αναφέροντας πως δεν είναι δυνατόν να πιστέψει τις υποσχέσεις ενός πολιτικού που παλαιότερα έκανε λόγο για κατάργηση των ΜΑΤ αλλά πήγε στην Θεσσαλονίκη συνοδευόμενος από περισσότερες από 60 διμοιρίες.

"Ο Αλέξης Τσίπρας έταξε στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης φοροελαφρύνσεις για την περίοδο 2021-22 λες και θα είναι πρωθυπουργός τότε", δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

"Χθες στην έναρξη της ομιλίας του στη ΔΕΘ, ο κ. Τσίπρας, ως αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, δικαίωσε το μνημόνιο", πρόσθεσε.

Σχετικά με την περικοπή των συντάξεων του 2019, ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε πως η ΝΔ δεν θέλει απλώς αναβολή της περικοπής, αλλά κατάργησή του μέτρου και μείωση των ασφαλιστικών εισφορών.

Κατηγόρησε επίσης τον κ. Τσίπρα ότι ενώ υποσχέθηκε μεσοσταθμική μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30% σε δύο δόσεις την επόμενη διετία ο ΣΥΡΙΖΑ λοιδορούσε τις υποσχέσεις Μητσοτάκη για την υπόσχεσή του οριζόντια ελάφρυνση του φόρου κατά το ίδιο ποσοστό. Όταν μιλούσε ο κ. Μητσοτάκης ο ΣΥΡΙΖΑ τον έλεγε «λαϊκιστή» και «ψεύτη», είπε.

Δήλωσε επίσης, πως νιώθει «πλατωνική ηδονή» με την στροφή του ΣΥΡΙΖΑ προς τις Ηνωμένες Πολιτείες του Ντόναλντ Τραμπ, παρότι πολλά στελέχη της Κουμουνδούρου διαδήλωναν επί χρόνια κατά της αμερικανικής πολιτικής.

Υπογράμμισε ότι η επιλογή των ΗΠΑ ως τιμώμενης χώρας στην ΔΕΘ αποδεικνύει εκ νέου πως στο όνομα της καρέκλας τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ είναι διατεθειμένα να προδώσουν ό,τι έλεγαν παλαιότερα.

«Χαίρομαι που επιτέλους ο κ. Τσίπρας και η αριστερά στην Ελλάδα, όσο είναι αριστερά αυτή, έκλεισε το κεφάλαιο του αντι-αμερικανισμού και κάθονται προσοχή στον αμερικανικό εθνικό ύμνο».

Τέλος, επισήμανε ότι ο Πρωθυπουργός, δεν έκανε στην ομιλία του, καμία αναφορά για τη συμφωνία των Πρεσπών. "Ο ίδιος μέσα του ντρέπεται για αυτή τη συμφωνία", είπε.

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΙ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση