GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τους φοιτητές που έμειναν «άστεγοι» από τη φωτιά στο Πανεπιστήμιο Κρήτης συνάντησε ο Γαβρόγλου – ΦΩΤΟ

Τετ α τετ με τους φοιτητές που έμειναν «άστεγοι» είχε σήμερα ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε χθ...

Τετ α τετ με τους φοιτητές που έμειναν «άστεγοι» είχε σήμερα ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε χθες στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Κρήτης, στη λεωφόρο Κνωσού, στο Ηράκλειο.

Ο κ.Γαβρόγλου, συνοδευόταν από τους βουλευτές Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, Βαρδάκη, Ηγουμενίδη και Μιχελογιαννάκη, τον πρύτανη Οδυσσέα Ζώρα και τον γραμματέα της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, Γ.Παυλιδάκη.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο υπουργός θα δει από κοντά τους χώρους που υπέστησαν ζημιές από τη φωτιά, ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στην Περιφέρεια, υπό τον κ.Γαβρόγλου.

Ο υπουργός αναμένεται να ανακοινώσει μέτρα για την άμεση αποκατάσταση της λειτουργίας του πανεπιστημίου, την άμεση βοήθεια στους φοιτητές που επλήγησαν για τη στέγασή τους και την αποκατάσταση των καταστροφών στις εστίες.

Πηγή: cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση