GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λεβέντης: Κλαδική του ΣΥΡΙΖΑ τα μέλη του Ρουβίκωνα - ΒΙΝΤΕΟ

"Είναι σαφές ότι είναι κλαδική του ΣΥΡΙΖΑ ο Ρουβίκωνας" δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β...

"Είναι σαφές ότι είναι κλαδική του ΣΥΡΙΖΑ ο Ρουβίκωνας" δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης , εξηγώντας ότι τόσο καιρό σπάνε και καταστρέφουν ιδιωτική και δημόσια περιουσία χωρίς να λογοδοτούν σε κανέναν. Είναι ένα αρνητικό φαινόμενο της κοινωνίας, το οποίο δυστυχώς αποδεχτήκαμε.

Όσον αφορά το Σκοπιανό, ο κ. Λεβέντης επανέλαβε ότι η προδοσία έγινε από Τσίπρα και Κοτζιά στις Πρέσπες, την στιγμή που το 80% του ελληνικού λαού δεν συμφωνεί με την συγκεκριμένη συμφωνία. Ο κ. Τσίπρας απέφυγε την συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, την συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου και τη Σύγκληση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών.

Ο κ. Λεβέντης εκτίμησε ότι εκλογές θα γίνουν πριν ψηφιστεί η συμφωνία στην Βουλή για να πετάξει έτσι την «καυτή πατάτα» στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

"Ο Τσίπρας τέτοια μεγάλη προδοσία δεν θα την φορτωθεί στην πλάτη του, είναι βαριά κληρονομιά αυτή. Ο λαός, το 80% το θεωρεί προδοσία. Τους είπα μετά τις εκλογές θα αντιμετωπίσουν ειδικό δικαστήριο για αυτό το θέμα" τόνισε.

"Η ΝΔ θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση, εάν η συμφωνία δεν έχει ψηφιστεί από την παρούσα Κυβέρνηση γιατί τότε ο κ. Μητσοτάκης, αν είναι Πρωθυπουργός, θα πιεστεί από τον διεθνή παράγοντα (ΗΠΑ και Βερολίνο) να κλείσει το θέμα γρήγορα και έτσι θα γελοιοποιηθεί, αφού σήμερα λέει ότι η συμφωνία είναι κακή για τα συμφέροντα του ελληνικού λαού" ανέφερε.

Για το θέμα των συντάξεων, ο κ. Λεβέντης δήλωσε ότι τα κόμματα ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΑΝΕΛ δεν λένε την αλήθεια στον ελληνικό λαό, αφού γνωρίζουν ότι μετά τις 15 Οκτωβρίου θα έχουμε την απάντηση των δανειστών. Μέχρι τότε όλα τα κόμματα παίζουν επικοινωνιακά παιχνίδια.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση