GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ψυχολογικά προβλήματα φαίνεται να είχε ο δράστης της επίθεσης στο Σινσινάτι

Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της επίθεσης με τρεις νεκρούς σε τράπεζα του Σινσινάτι στο Οχάιο των ΗΠΑ ως ο 29χρονος Όμαρ Περές, ο οποίο...

Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της επίθεσης με τρεις νεκρούς σε τράπεζα του Σινσινάτι στο Οχάιο των ΗΠΑ ως ο 29χρονος Όμαρ Περές, ο οποίος, σύμφωνα με την αστυνομία, έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα.

Ο Περές άρχισε να πυροβολεί γύρω στις 09:00 το πρωί, ενώ βρισκόταν στο λόμπι του κτιρίου των 30 ορόφων όπου στεγάζεται η Fifth Third bank στην επιχειρηματική συνοικία του Σινσινάτι.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν πέντε άνθρωποι, ένας εκ των οποίων υπέκυψε επί τόπου, ενώ δύο ακόμη αφού διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, ανακοίνωσαν οι αρχές.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, ο δράστης, που έπεσε νεκρός έπειτα από ανταλλαγή πυρών με την αστυνομία, δεν έχει καμία σχέση με την τράπεζα.

Ο διοικητής της αστυνομίας του Σινσινάτι Έλιοτ Άιζακ αναφέρθηκε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην «πιθανότητα» ο Πέρες – που ήταν οπλισμένος με ένα ημιαυτόματο όπλο 9 χιλιοστών το οποίο είχε αγοράσει νόμιμα και περίπου 200 σφαίρες- να έπασχε από «ψυχολογικά προβλήματα».

Πηγή: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση