GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι "χαλαρές" στιγμές του Τσίπρα στην Κρήτη: Η κατσούνα, ο διάλογος για το ποδόσφαιρο και η ατάκα για τα ...κοπέλια- ΒΙΝΤΕΟ

Η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Κρήτη εκτός από τον καθαρά πολιτικό χαρακτήρα είχε και πολλές χαλαρές στιγμές με πειράγματα και χ...

Η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Κρήτη εκτός από τον καθαρά πολιτικό χαρακτήρα είχε και πολλές χαλαρές στιγμές με πειράγματα και χιούμορ,μερικές εκ των οποίων κατέγραψε το neakriti.gr.

Στον τελευταίο σταθμό, λοιπόν, της επίσκεψης του στην Κάνδανο Χανίων είναι χαρακτηριστικός ο μίνι διάλογος που έχει ο Πρωθυπουργός με τον Δήμαρχο Κανδάνου - Σελίνου κ. Αντώνη Περάκη. Ο Πρωθυπουργός δεν «κρατήθηκε» και ξέσπασε σε γέλια όταν ο κ. Περάκης ανέφερε ότι το χωριό τείνει προς ερημοποίηση γιατί δεν γεννιούνται κοπέλια. Και όταν ο Πρωθυπουργός διερωτήθηκε γιατί δεν γεννιούνται κοπέλια, ο Δήμαρχος του απάντησε: Όχι γιατί δεν κάνουν σεξ αλλά γιατί δεν βρίσκουν γυναίκες… ταίρια.

Άλλο ευχάριστο ενσταντανέ στο ίδιο χωριό, είναι τη στιγμή που προσφέρουν στον Πρωθυπουργό μία παραδοσιακή βούργια με προϊόντα της Κρήτης. Εκτός από το γεγονός ότι ο Πρωθυπουργός χάρηκε για το δώρο του λέγοντας: «Αυτά είναι τα τυχερά μου παιδιά», την παράσταση αν μη τι άλλο «κλέβει» ένας κάτοικος που προσφέρει μια κατσούνα στον Αλέξη Τσιπρα, με τις ατάκες να.. παίρνουν και δίνουν, προκαλώντας γέλια στους παρευρισκόμενους και στον ίδιο τον πρωθυπουργό.

-… Αυτό είναι ένα απαραίτητο εργαλείο και στήριγμα των κτηνοτρόφων και είναι και άλλου χρήσιμο…(κάτοικος)

-Για πες…(Πρωθυπουργός)

-Επειδή σας πολεμάνε και αν δεν ξέρετε πώς να την χρησιμοποιήσετε θα σας δείξει ο Παύλος…(κάτοικος)

Ο Πρωθυπουργός εν συνεχεία κάνοντας βόλτα στους δρόμους του χωριού είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πιτσιρικάδες και σε μία αναφορά του για το αν θέλουν να ανοίξουν τα σχολεία αστειευόμενος, τους ρωτάει μήπως θέλουν να τους κάνει ένα προεδρικό διάταγμα για να μην λειτουργήσουν.

Πάντως η αγάπη του Πρωθυπουργού για τον αθλητισμό και δη το ποδόσφαιρο είναι γνωστή και μια ξεχωριστή στιγμή ήταν όταν ήρθε σε επαφή με ποδοσφαιριστές της Παλαιοχώρας, σε τοπικό καφενείο αλλά και όταν συναντήθηκε με παιδιά που ήταν όλοι Ολυμπιακοί γεγονός που παραξένεψε τον κ. Τσίπρα που είναι Παναθηναϊκός, ρωτώντας χαρακτηριστικά αν είναι και όλοι οι κάτοικοι του χωριού Ολυμπιακοί.

Ενώ χαρακτηριστική στιγμή η στάση σε ένα παραδοσιακό καφενείο όπου μία γυναίκα πρόσφερε στον πρωθυπουργό τσικουδιά. Όταν μάλιστα έγινε κίνηση για να δοθεί το κέρασμα στον πρώην δήμαρχο Σφακίων και νυν Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, ο Πρωθυπουργός σχολίασε: «Δεν δίνουμε τσικουδιά στον Πολάκη γιατί όταν ήταν μικρός είχε πέσει μέσα στην μαρμίτα», θέλοντας έτσι να δείξει ότι η αγάπη του κ. Πολάκη για την τσικουδιά είναι τέτοια όσο και η αστείρευτη λαχτάρα του αγαπημένου ήρωα των κόμικς Οβελίξ για το «μαγικό ζωμό».

Δείτε το βίντεο

Πηγή: ΝΕΑΚΡΗΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση