GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ με τον γιο του Σακίλ Ο' Νιλ

Πριν από μερικές εβδομάδες ο γιος του Σακίλ Ο' Νιλ αποφάσισε να παίξει στο Πανεπιστήμιο UCLA, με στόχο μέσα από το πρόγραμμά τ...

Πριν από μερικές εβδομάδες ο γιος του Σακίλ Ο' Νιλ αποφάσισε να παίξει στο Πανεπιστήμιο UCLA, με στόχο μέσα από το πρόγραμμά του να προετοιμαστεί για το άλμα στο ΝΒΑ και τον επαγγελματικό αθλητισμό.

Τελικά, ο Σαρίφ θα χρειαστεί να περιμένει για να κάνει το ντεμπούτο του, καθώς οι ιατρικές εξετάσεις, στις οποίες υπεβλήθη, έδειξαν ότι έχει ένα σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά που πρέπει να αντιμετωπιστεί με χειρουργική επέμβαση.

Ο 18χρονος ύψους 2.06μ. πάουερ φόργουορντ δήλωσε ότι θα χάσει την ερχόμενη σεζόν, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόβλημά του.

Ο Σαρίφ Ο' Νιλ θεωρήθηκε ένας από τους κορυφαίους παίκτες των high schools το 2018, είχε δεκάδες προτάσεις από Πανεπιστήμια που του έδιναν υποτροφία, είχε δώσει τα χέρια με το Αριζόνα, μα τελικά επέλεξε να μετακομίσει στο Λος Άντζελες για να παίξει στο UCLA.

«Ευχαριστώ τον Θεό που το ιατρικό επιτελείο του UCLA βρήκε έγκαιρα το πρόβλημά μου. Είναι αρκετά σοβαρό για να χρειάζομαι επέμβαση στο άμεσο μέλλον. Στη διάρκεια της αποθεραπείας θα παρακολουθώ κανονικά τα μαθήματά μου και θα είμαι ένας φυσιολογικός μαθητής. Θα επιστρέψω», δήλωσε ο Ο' Νιλ στο «TMZ’.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση