GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βραζιλία: Μαχαίρωσαν τον ακροδεξιό υποψήφιο για την προεδρία - ΒΙΝΤΕΟ

Ο ακροδεξιός υποψήφιος για την προεδρία της Βραζιλίας Ζαΐχ Μπολσονάρου δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι ενώ βρισκόταν σε προεκλογική περιοδεία...

Ο ακροδεξιός υποψήφιος για την προεδρία της Βραζιλίας Ζαΐχ Μπολσονάρου δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι ενώ βρισκόταν σε προεκλογική περιοδεία ενόψει των εκλογών που θα διεξαχθούν τον επόμενο μήνα, ανακοίνωσε ο γιος του, Φλάβιο, μέσω του Twitter.
Ο Μπολσονάρου, ένας νοσταλγός της στρατιωτικής δικτατορίας (1964-1985) ο οποίος προηγείται στις δημοσκοπήσεις, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Φέρει ένα επιπόλαιο τραύμα στην κοιλιακή χώρα και η ζωή του δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο.
Το τηλεοπτικό κανάλι Globo TV πρόβαλε ένα βίντεο στο οποίο ο Μπολσονάρου βρίσκεται τριγυρισμένος από το πλήθος στην πόλη Ζουίζ ντε Φόρα, στην Πολιτεία Μίνας Ζεράις, όταν κάποιος τον μαχαιρώνει. Οι υποστηρικτές του τον απομάκρυναν γρήγορα από το σημείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση