GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δικηγόρος Ζακ Κωστόπουλου: Εξασθενεί το σενάριο της απόπειρας κλοπής - Είναι βασανιστήριο - ΒΙΝΤΕΟ

«Είναι πάρα πολύ πιθανόν ο Ζακ να μπήκε για άλλους λόγους και σε καμία περίπτωση για ληστεία. Είχαμε το ενδεχόμενο της απόπειρας κ...

«Είναι πάρα πολύ πιθανόν ο Ζακ να μπήκε για άλλους λόγους και σε καμία περίπτωση για ληστεία. Είχαμε το ενδεχόμενο της απόπειρας κλοπής, αλλά φαίνεται ότι και αυτό σιγά σιγά εξασθενεί», ανέφερε η δικηγόρος της οικογένειας του Ζακ Κωστόπουλου, Άννυ Παπαρούσου.

«Έχουμε ενδείξεις ότι βρισκόταν σε μία κατάσταση δύσκολη, ότι κατέφυγε στο κατάστημα. Δεν αληθεύει ο ισχυρισμός του κατηγορούμενου ότι αφαίρεσε πράγματα», πρόσθεσε η κ. Παπαρούσου.

Σε ό,τι αφορά στο νέο βίντεο ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας και τη συμπεριφορά των αστυνομικών, η δικηγόρος της οικογένειας σημείωσε: «Αυτή η συμπεριφορά πέραν της προφανούς αντίθεσης σε κάθε έννοια έννομης τάξης και πολιτισμού συνιστά κακούργημα. Είναι βασανιστήριο και τιμωρείται ως κακούργημα σύμφωνα με τον ποινικό κώδικα. Είναι βασανισμός. Αυτός είναι ο ποινικός χαρακτηρισμός».

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση