GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκτροπή μηχανήματος του Στρατού στον Όλυμπο - Τι λέει το ΓΕΣ για το περιστατικό

Εκτροπή οχήματος του Στρατού που εκτελούσε εργασίες στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ορεινού Αγώνα – Χιονοδρόμων (ΚΕΟΑΧ), στην περιοχή του Ο...

Εκτροπή οχήματος του Στρατού που εκτελούσε εργασίες στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ορεινού Αγώνα – Χιονοδρόμων (ΚΕΟΑΧ), στην περιοχή του Ολύμπου, σημειώθηκε σήμερα το πρωί. Οι δύο χειριστές είναι καλά στην υγεία τους, ενώ διερευνώνται τα αίτια του ατυχήματος.

Αναλυτική η ανακοίνωση του ΓΕΣ:

"Το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνει ότι, την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018, και περί ώρα 09:00, Μηχάνημα Μηχανικού (Ισοπεδωτής Γαιών), που εκτελούσε προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης δρομολογίων στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ορεινού Αγώνα - Χιονοδρόμων (KEOAX), στην περιοχή Ολύμπου, εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε απόκρημνο χώρο.

Οι δύο χειριστές είναι καλά στην υγεία τους. Διακομίσθηκαν στο 404 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Λάρισας, για διενέργεια προληπτικών ιατρικών εξετάσεων.

Τα αίτια του ατυχήματος, διερευνώνται αρμοδίως.

Συνταγματάρχης (ΤΘ) Μιχαήλ Ψαρομιχαλάκης

Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΣ"

Φωτο: αρχείου

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση