GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η αστυνομία τον αναζητούσε επί τρεις ημέρες - Τελικά ήταν εγκλωβισμένος σε φρεάτιο κάτω από το σπίτι του - ΒΙΝΤΕΟ

Σε ένα φρεάτιο κάτω από το σπίτι του βρέθηκε ένας 76χρονος άνδρας, τον οποίο οι ιταλικές Αρχές αναζητούσαν επί 3 ημέρες. Ο ηλικιωμ...

Σε ένα φρεάτιο κάτω από το σπίτι του βρέθηκε ένας 76χρονος άνδρας, τον οποίο οι ιταλικές Αρχές αναζητούσαν επί 3 ημέρες. Ο ηλικιωμένος είχε βγει να αναζητήσει τα κλειδιά του και έπεσε μέσα στον υπόνομο.

Ολα ξεκίνησαν όταν το πρωί της Πέμπτης ο Τζουζέπε Φαζανάρο επέστρεψε στην οικία του, από το νεκροταφείο όπου είχε πάει. Τότε συνειδητοποίησε ότι είχε χάσει τα κλειδιά του. Βγήκε να τα αναζητήσει και εξαφανίστηκε.

Επί 3 ημέρες τον αναζητούσαν σε κοντινό δάσος και στους δρόμους της πόλης, όμως εκείνος ήταν «κυριολεκτικά» κάτω από τα πόδια τους. Ευτυχώς, τον αντιλήφθηκε τυχαία η ιδιοκτήτρια ενός καταστήματος.

Ειδοποιήθηκαν οι πυροσβέστες, που έβγαλαν από το φρεάτια τον άτυχο άνδρα, υπό τα χειροκροτήματα συγγενών, γειτόνων και περαστικών που είχαν συγκεντρωθεί γύρω από το φρεάτιο.

Ο 76χρονος δεν μπορεί να θυμηθεί πως ακριβώς έπεσε στο φρεάτιο, καθώς βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο, καθώς είναι εξαντλημένος από την πολυήμερη περιπέτεια του.

Πηγή: Corriere.it

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση