GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι εκπλήξεις ετοιμάζει η Μέγκαν Μαρκλ για τα γενέθλια του πρίγκιπα Χάρι;

Τα 34α γενέθλιά του θα γιορτάσει σήμερα ο πρίγκιπας Χάρι στο πλευρό της συζύγου του, Μέγκαν Μαρκλ. Βρετανικά μέσα αναφέρουν ότι η ...

Τα 34α γενέθλιά του θα γιορτάσει σήμερα ο πρίγκιπας Χάρι στο πλευρό της συζύγου του, Μέγκαν Μαρκλ. Βρετανικά μέσα αναφέρουν ότι η διάσημη ηθοποιός θα φροντίσει να προετοιμάσει μια ρομαντική έκπληξη για τον Χάρι, καθώς είναι τα πρώτα γενέθλιά του μετά τον ρομαντικό τους γάμο.

Ηταν μία συναρπαστική χρονιά για τον Πρίγκιπα Χάρι, ο οποίος παντρεύτηκε την πρώην ηθοποιό σε ένα εντυπωσιακό βασιλικό γάμο.

Ο Χάρι συνέχισε την κληρονομιά της μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνα, ευαισθητοποιώντας για τα θέματα AIDS και έλλειψης στέγης στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε όλο τον κόσμο.

Τώρα, καθώς γιορτάζει, θα βρεθεί αναμφισβήτητα αντιμέτωπος με τη θλίψη που η μητέρα του δεν κατάφερε ποτέ να τον δει να φτάνει σε αυτό το ορόσημο ή να συναντά τη γυναίκα που έμμελε να γίνει σύζυγός του. Αλλά ο βασιλικός εμπειρογνώμονας Richard Fitzwilliams δήλωσε στο Express.co.uk ότι η Μέγκαν θα εξασφαλίσει ότι ο Χάρι θα συνεχίζει τις σκληρές του δεσμεύσεις για φιλανθρωπικούς σκοπούς σε μια προσπάθεια να ακολουθήσει τα βήματα της μητέρας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση