GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φωτιές στο Μπάκιγχαμ άναψε η ανιψιά της Νταϊάνα- ΦΩΤΟ

Άνω- κάτω έχουν γίνει τα βασιλικά ανάκτορα της Βρετανίας μετά την απόφαση της ξαδέρφης του Χάρι και ανιψιάς της Νταϊάνα, λαίδης Κί...

Άνω- κάτω έχουν γίνει τα βασιλικά ανάκτορα της Βρετανίας μετά την απόφαση της ξαδέρφης του Χάρι και ανιψιάς της Νταϊάνα, λαίδης Κίτι Σπένσερ να φωτογραφηθεί για ιταλικό περιοδικό με κολιέ που απεικονίζει φυτό κάνναβης, προκαλώντας το συντηρητικό Μπάκιγχαμ.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Daily Mail, η 27χρονη Κίτι Σπένσερ συμμετείχε σε φωτογράφηση της ιταλικής έκδοσης του περιοδικού ''Marie Claire'' και δημοσίευσε στο instagram μία από τις επίμαχες φωτογραφίες.

Η νέα μούσα του οίκου Bulgari , φωτογραφήθηκε με το κόσμημα του διάσημου οίκου που ονομάζεται “Happy Leaves” της συλλογής ''Wild pop'' και στολισμένο από διαμάντια και σμαράγδια.

Το συγκεκριμένο κολιέ είναι εμπνευσμένο από την ταινία Susan όπου η Μαντόνα μοιράζεται την κάνναβη με τον σύζυγό της.

Η Σπένσερ είναι η μεγαλύτερη κόρη του αδερφού της Νταϊάνα, Ερλ Τσαρλς Σπένσερ και της πρώην συζύγου του Βικτόρια Άιτκεν. Έχει τρία αδέρφια, τη Βικτόρια, τον Λούις και την Αμέλια.

Επιπλέον, η Κίτι Σπένσερ είναι πρέσβειρα των φιλανθρωπικών οργανώσεων ''Give us Time'' και ''Centrepoint'' και ιδιαίτερα δημοφιλής στο instagram με 64.000 ακόλουθους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση