GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραλίγο τραγωδία στο Λονδίνο: Μητέρα έπεσε στις ράγες του μετρό μαζί με το μωρό της

Κατά λάθος μία μητέρα μαζί με το μωρό της έπεσαν στις γραμμές του μετρό στο Λονδίνο, στον σταθμό Μπέικερ, τη στιγμή που έφθανε ο σ...

Κατά λάθος μία μητέρα μαζί με το μωρό της έπεσαν στις γραμμές του μετρό στο Λονδίνο, στον σταθμό Μπέικερ, τη στιγμή που έφθανε ο συρμός προκαλώντας αγωνία στις Αρχές και τους παριστάμενους. Από καθαρή τύχη σώθηκαν και οι δύο, όπως και ο άνδρας της γυναίκας που πήδηξε μαζί τους για να τους σώσει.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, η γυναίκα βάδιζε κατά μήκος της αποβάθρας, με την προσοχή της στραμμένη στην οθόνη αναγγελιών της κυκλοφορίας των συρμών. «Δεν αντιλήφθηκε πως βρισκόταν πολύ κοντά στην άκρη της αποβάθρας και χωρίς να το θέλει έσπρωξε το καρότσι με το παιδί πέρα από το χείλος της».

«Παραδόξως, κανείς τους δεν τραυματίσθηκε σοβαρά, όμως για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για εξετάσεις», τονίζεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας.

«Η γυναίκα, το καρότσι και το παιδί, έπεσαν στις ράγες. Ο πατέρας πήδηξε για να τους βοηθήσει. Όταν είδαν τον συρμό να πλησιάζει και οι τρεις τους είχαν την τύχη να προλάβουν να συρθούν σε ένα κενό σημείο κάτω από τις γραμμές και τα βαγόνια πέρασαν από πάνω τους χωρίς να προκληθεί πρόβλημα», προστίθεται.

Πηγή: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση