GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ! ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ στην παραίτησή του ο Γραμματέας των ΑΝΕΛ...

Θύμιος Δρόσος   Προς αποκατάσταση της πραγματικότητας και προς αποφυγή αυθαίρετων ερμηνειών, δημοσιοποιώ το πλήρες κείμενο της παραίτησ...

Θύμιος Δρόσος 
Προς αποκατάσταση της πραγματικότητας και προς αποφυγή αυθαίρετων ερμηνειών, δημοσιοποιώ το πλήρες κείμενο της παραίτησης μου από τη θέση του Γραμματέα των ΑΝΕΞΑΡΤΉΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Διευκρινίζω ότι η παραίτηση μου είναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ και η αποχώρηση μου από το Κίνημα σαφής όπως προκύπτει από το κείμενο της επιστολής.

Καλλιθέα, 25-9-2018
Προς τον Πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κύριο Πάνο Καμμένο
Αγαπητέ Πρόεδρε,
Μετά από 20 και πλέον μήνες ανιδιοτελούς προσφοράς, παραιτούμαι από τη θέση του Γραμματέα του Κινήματος.
Οι αναπαραγόμενες παθογένειες και η καλλιεργούμενη από συγκεκριμένους κύκλους εσωστρέφεια, η εμμονή ορισμένων σε παρωχημένα πολιτικά στερεότυπα και το έλλειμμα θεσμικής λειτουργίας δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω να προσφέρω ουσιαστικά.
Παραμένω ενεργός πολίτης με σαφείς και διακριτές αναφορές στις αρχές του Κοινωνικού Κέντρου με επίκεντρο τον Άνθρωπο και την Κοινωνία. Για τη μεταμνημονιακη Ελλάδα της Εθνικής Αξιοπρέπειας, της Ανάπτυξης και της Κοινωνικής Συνοχής.
Με εκτίμηση
Ευθύμιος Β. Δρόσος

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση