GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτή είναι η τιμωρία του Ρονάλντο για την αποβολή του στο ματς με τη Βαλένθια

Η UEFA ανακοίνωσε την τιμωρία του Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά την αποβολή του Πορτογάλου επιθετικού της Γιουβέντους στον αγώνα με αντ...

Η UEFA ανακοίνωσε την τιμωρία του Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά την αποβολή του Πορτογάλου επιθετικού της Γιουβέντους στον αγώνα με αντίπαλο τη Βαλένθια για την 1η αγωνιστική του Champions League, όταν ο επιπρόσθετος βοηθός είδε χτύπημα εκτός φάσης του 33χρονου στον κεντρικό αμυντικό των Νυχτερίδων, Χέισον Μουρίγιο.

Η ποινή του, εντέλει, θα ισχύσει μόνο για το επόμενο ματς της Γηραίας Κυρίας, δηλαδή την αναμέτρηση κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις στο Τορίνο την προσεχή Τρίτη (02/10) για τη 2η αγωνιστική.

Επομένως ο πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης θα δώσει κανονικά το «παρών» στα δύο ματς απέναντι στην (επίσης πρώην ομάδα του) Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο πλαίσιο της 3ης και της 4ης αγωνιστικής του Champions League. Το παιχνίδι στο Ολντ Τράφορντ είναι προγραμματισμένο για τις 23 Οκτωβρίου, με τον Ρονάλντο να επιστρέφει στο Μάντσεστερ, πλέον ως παίκτης της Γιουβέντους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση