GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ για την Γιουνάιτεντ στο Λιγκ Καπ: Αποκλείστηκε στα πέναλτι από την Ντέρμπι του Φρανκ Λάμπαρντ - ΒΙΝΤΕΟ

Μεγάλη έκπληξη στον τρίτο γύρο του αγγλικού Λιγκ Καπ με την Ντέρμπι της Championship, που έχει προπονητή τον Φρανκ Λάμπαρντ να πετάει εκτ...

Μεγάλη έκπληξη στον τρίτο γύρο του αγγλικού Λιγκ Καπ με την Ντέρμπι της Championship, που έχει προπονητή τον Φρανκ Λάμπαρντ να πετάει εκτός συνέχειας την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επικρατώντας με 8-7 στα πέναλτι (2-2 κανονική διάρκεια) μέσα στο Ολντ Τράφορντ και κάνοντας ακόμα πιο δύσκολη τη ζωή του Μουρίνιο!
O Πορτογάλος δεν κατέβασε τα... δεύτερα με την 11αδα της Γιουνάιτεντ να έχει μέσα Λουκάκου, Μαρσιάλ, Μάτα και αρκετούς ακόμα παίκτες της πρώτης γραμμής. Έτσι οι γηπεδούχοι άνοιξαν μόλις στο 3΄ το σκορ με τον Μάτα και τα πράγματα έδειχναν πως η Γιουνάιτεντ θα έχει εύκολο βράδυ, αν και το δεύτερο γκολ δεν ήρθε πριν φύγει το ημίχρονο προκειμένου να... καθαρίσει το ματς από νωρίς.
Η Ντέρμπι, όμως, είχε άλλη γνώμη! Κατάφερε με απίθανη εκτέλεση φάουλ του Γουίλσον στο 59΄ να ισοφαρίσει σε 1-1, ενώ ο Ρομέρο στο 67΄ είδε την κόκκινη κάρτα για χέρι εκτός περιοχής και άφησε τη Γιουνάιτεντ με 10 παίκτες!
Ο Μάριοτ στο 85΄ έκανε από κοντά το 1-2, όμως στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ήρθε η κεφαλιά του Φελαϊνί για να δώσει προσωρινά το φιλί της ζωής στους «κόκκινους διαβόλους».
Η κανονική διάρκεια τελείωσε στο 2-2 και έτσι η πρόκριση θα κρινόταν στα πέναλτι, καθώς δεν υπάρχει παράταση στη διοργάνωση.
Εκεί όλοι ευστόχησαν, εκτός από τον Τζόουνς ο οποίος έχασε το τελευταίο πέναλτι της Γιουνάιτεντ και έτσι η Ντέρμπι με το 8-7 τσέκαρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση.
Δείτε το βίντεο:

Πηγή:filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση