GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα εισαγγελική έρευνα κατά του Ταρίκ Ραμαντάν για βιασμό

Έρευνα για βιασμό ξεκίνησε η εισαγγελία στην Γενεύη κατά του μουσουλμάνου διανοούμενου Ταρίκ Ραμαντάν, ο οποίος κρατείται στην Γαλ...

Έρευνα για βιασμό ξεκίνησε η εισαγγελία στην Γενεύη κατά του μουσουλμάνου διανοούμενου Ταρίκ Ραμαντάν, ο οποίος κρατείται στην Γαλλία από τον Φεβρουάριο αντιμετωπίζοντας και άλλες κατηγορίες για βιασμό, σύμφωνα με δημοσίευμα της La Tribune που επικαλείται εκπρόσωπο του ελβετικού υπουργείου Δικαιοσύνης.

Η εισαγγελία αποφάσισε την έναρξη έρευνας έπειτα από μήνυση γυναίκας που κατηγορεί τον Ταρίκ Ραμαντάν ότι την βίασε σε ξενοδοχείο της Γενεύης το 2008.

Η μήνυση κατατέθηκε τον Απρίλιο.

Η απόφαση για την έναρξη έρευνας συνιστά σημαντικό βήμα που δείχνει την σοβαρότητα των καταγγελιών που διατυπώθηκαν από την πελάτισσά μας , δήλωσε ο δικηγόρος της γυναίκας.

Ο Ταρίκ Ραμαντάν δεν έχει ακόμη ανακριθεί από τις ελβετικές δικαστικές αρχές για την υπόθεση αυτή. Οι ανακριτές θα επισκεφθούν τον Ταρίκ Ραμαντάν στην Γαλλία για να πάρουν την κατάθεσή του.

Κατηγορίες για βιασμό απαγγέλθηκαν στις 2 Φεβρουαρίου στην Γαλλία κατά του 56χρονου θεολόγου, ο οποίος τις αρνείται και υποστηρίζει ότι οι σχέσεις που είχε με τις μηνύτριες ήσαν συναινετικές.

Πηγή ρεπορτάζ: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση