GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βαξεβάνης: Έδωσα την ευκαιρία στην κ. Ζαχαράκη να ανασκευάσει, αλλά δεν το έκανε - ΒΙΝΤΕΟ

Αναγκαία σύγκρουση στην κοινωνία που καταδεικνύει τι είναι ο καθένας, τι πιστεύει και πώς λύνονται τα προβλήματα, τόνισε ο Κώστας Βαξεβάν...

Αναγκαία σύγκρουση στην κοινωνία που καταδεικνύει τι είναι ο καθένας, τι πιστεύει και πώς λύνονται τα προβλήματα, τόνισε ο Κώστας Βαξεβάνης σχετικά με τη μήνυση και αγωγή που κατέθεσε κατά της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ Σοφίας Ζαχαράκη, μιλώντας στην ΕΡΤ.
Ο κ. Βαξεβάνης αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο ξεκίνησε η κόντρα του με την κυρία Ζαχαράκη: "Έκανα παρέμβαση στην εκπομπή, προσπάθησα να την προστατεύσω, της έδωσα ευκαιρία να ανασκευάσει αλλά δεν το έκανε. Και σήμερα βγήκε στον ΣΚΑΪ και πάλι δεν ανακάλεσε να ζητήσει συγγνώμη. Αυτοί που τη βάζουν να τα κάνει αυτά, δεν καταλαβαίνουν ότι σε νομικό επίπεδο αποδεικνύουν τον δόλο" και πρόσθεσε:
"Για δικούς μου λόγους, αν και είμαι κατά των Αυτοφώρων, αποφάσισα να δώσω ένα μάθημα σ' αυτούς που παρακολουθώ εδώ και τρία χρόνια να βγαίνουν κυρίως στο διαδίκτυο και να λένε ότι είμαι συκοφάντης... Αποφάσισα ότι μέχρι εδώ, όποιος λέει τα ανυπόστατα για να με δολοφονήσει ως χαρακτήρα με την όποια πολιτική σκοπιμότητα, θα τιμωρείται. Κατέφυγα στην ελληνική Δικαιοσύνη κι έκανα μήνυση κατά του Δημητριάδη, του ανιψιού του κ. Μητσοτάκη, ο οποίος ήταν συνεταίρος του Φλώρου που είπε ότι ανήκω σε συμμορία και κατά συμμορίας και της κυρίας Ζαχαράκη, πολιτικού στελέχους της ΝΔ για όλα όσα είπε. Κινήθηκε διαδικασία με βάση τον νόμο. Ο νόμος λέει ότι η συκοφαντική δυσφήμηση είναι αυτόφωρο αδίκημα. Η αστυνομία με βάση τον νόμο αναζήτησε τον κ. Δημητριάδη και την κυρία Ζαχαράκη για να παραστεί στο Αυτόφωρο. Και η ΝΔ αντί να κρατήσει έντιμη στάση ή να καλύψει την κυρία Ζαχαράκη. παρουσιάζει εμένα όχι ως ιδιώτη ο οποίος εθίγη και με προειδοποιήσεις κατέφυγε στη δικαιοσύνη, αλλά ως ένα πολιτικό πρόσωπο" είπε μεταξύ άλλων.
"Θα πάνε πέντε αγωγές στη ΝΔ για πέντε διαφορετικές ανακοινώσεις στις οποίες με χαρακτηρίζει συμμορία, Καμόρα, πιστόλι του Τσίπρα... Τέλος τα ψέματα παιδιά, τώρα θα γλεντήσουμε" είπε ο εκδότης της Documento και δημοσιογράφος.
Το βίντεο από την ΕΡΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση