GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δάκρυα για την Κάιλι Μινόγκ - Παντρεύτηκε ο πρώην της - ΦΩΤΟ

Το "Τears on my pillow" (δάκρυα στο μαξιλάρι μου) τραγουδούσε προ αμνημονεύτων ετών η Κάιλι Μινόγκ το οποίο έμελλε να εί...

Το "Τears on my pillow" (δάκρυα στο μαξιλάρι μου) τραγουδούσε προ αμνημονεύτων ετών η Κάιλι Μινόγκ το οποίο έμελλε να είναι και πολύ επίκαιρο για τη σχέση της με τον Τζόσουα Σας, ο οποίος έναν χρόνο μετά τη διάλυση του αρραβώνα με την popstar, παντρεύτηκε την αγαπημένη του Λουίσα Ενσγουορθ, στην Αυστραλία.

Η Κάιλι Μινόγκ είχε μία παθιασμένη σχέση με τον Τζόσουα για δύο χρόνια και μάλιστα είχαν αρραβωνιαστεί. Σχεδόν έφθασαν στα σκαλιά της εκκλησίας όταν η είδηση του χωρισμού τους τον Φεβρουάριο του 2017 έπεσε σαν βόμβα. Η ίδια η Μινόγκ αργότερα δήλωσε: "Έπαθα νευρικό κλονισμό μετά τη διάλυση του αρραβώνα. Ήθελα απλώς να σταματήσω τα πάντα. Μάλιστα, χρειάστηκε να ταξιδέψει στην Ταϊλάνδη αναζητώντας τη γαλήνη και να θεραπευθεί.

Οι φήμες ήθελαν τον Τζος να παίρνει τα παπούτσια στο χέρι καθώς η Κάιλι τον έπιασε να την απατά ενώ υπήρχαν διαρροές από το περιβάλλον της σταρ ότι της έτρωγε πολλά χρήματα. Η ίδια δεν ανέφερε το παραμικρό.

Τον Μάιο η Κάιλι ξαναέκανε σχέση με τον Πολ Σόλομονς, διευθυντή δημιουργικού του βρετανικού GQ.

Ο Τζόσουα Σας πάντως δείχνει πανευτυχής στο πλευρό της συζύγου του πλέον.

Οι φωτό από την Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση