GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κύπριος ΥΠΕΞ για τις δηλώσεις Τσαβούσογλου: Οι απειλές είναι ένδειξη αδυναμίας

Ο υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος σε δηλώσεις του Τούρκου ομολόγου του, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, τό...

Ο υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος σε δηλώσεις του Τούρκου ομολόγου του, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, τόνισε ότι «οι απειλές από όποιον και εάν προέρχονται είναι μια ένδειξη αδυναμίας».

Η Κυπριακή Δημοκρατία, πρόσθεσε, δεν πρόκειται να ενεργεί ούτε μέσω απειλών, ούτε μέσω μεγαλόστομων δηλώσεων ή κινήσεων εντυπωσιασμού, αλλά θα συνεχίζει την απρόσκοπτη υλοποίηση των ενεργειακών σχεδιασμών και τίποτε περισσότερο.

Σχολιάζοντας δηλώσεις του Τούρκου ομολόγου του στην εφημερίδα «Τα Νέα», ο κ. Χριστοδουλίδης σημείωσε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία με οδηγίες του γ.γ. του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Από την πρωτοβουλία αυτή, είπε, «θα κριθούμε όλοι, αν πραγματικά επιθυμούμε να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις από εκεί που σταμάτησαν στο Κραν Μοντανά και να οδηγηθούμε σε μια επίλυση του Κυπριακού».

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση