GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σαμαράς: Γυρνούσα τα μαγαζιά για να βεβαιωθώ από τους καταστηματάρχες ότι όλοι έχουν βγει από τα μνημόνια - ΒΙΝΤΕΟ

"Ήρθα στην Καλαμάτα μας, γυρνάω τη Μεσσηνία μία εβδομάδα τώρα. Είμαι ευχαριστημένος από το επίπεδο της αγωνιστικότητας όλων των φίλω...

"Ήρθα στην Καλαμάτα μας, γυρνάω τη Μεσσηνία μία εβδομάδα τώρα. Είμαι ευχαριστημένος από το επίπεδο της αγωνιστικότητας όλων των φίλων μας σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει ο τόπος. Ώρες οι οποίες κάθε ημέρα γίνονται και πιο δύσκολες μέσα από την ασυνέπεια, μέσα από την καταστροφική πολιτική της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, γι'αυτό και τώρα γυρνούσα τα μαγαζιά για να βεβαιωθώ από τους καταστηματάρχες ότι όλοι έχουν βγει από τα μνημόνια" δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς, στο Best TV.
Ο πρώην Πρωθυπουργός βρέθηκε στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας και συνομίλησε με πολίτες. Στην κεντρική πλατεία, μεταξύ άλλων, βρέθηκε και ο Δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας.
"Το σημαντικό είναι ότι εμείς είμαστε έτοιμοι και εδώ στη Μεσσηνία και σε όλη την Πελοπόννησο, αλλά και σε όλη την Ελλάδα, να αντιμετωπίσουμε αυτή τη λαίλαπα, όποτε γίνουν εκλογές. Οποιαδήποτε στιγμή διαλέξουν να κάνουν τις εκλογές. Αλλά γνωρίζουν και εκείνοι και εμείς και ο κόσμος ότι ευτυχώς για την Ελλάδα τις εκλογές θα τις χάσουν" τόνισε.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση