GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έφθασε στα Χανιά ο Αλέξης Τσίπρας - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Έφθασε πριν από λίγη ώρα στην Αντιπεριφέρεια Χανίων, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, με τους πολίτες να του επιφυλάσσουν θερμή υποδ...

Έφθασε πριν από λίγη ώρα στην Αντιπεριφέρεια Χανίων, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, με τους πολίτες να του επιφυλάσσουν θερμή υποδοχή. Ο κ. Τσίπρας συνοδευόταν από τον Πάνο Σκουρλέτη, τον Ανδρέα Ξανθό, τον Γιώργο Σταθάκη και τον Παύλο Πολάκη.

Την ίδια ώρα σε απόσταση αρκετών μέτρων και περιορισμένοι από την Αστυνομία, βρίσκονται οι πολίτες που λίγο νωρίτερα διαμαρτύρονταν για το Σκοπιανό, κρατώντας αφίσες με την φωτογραφία του Πρωθυπουργού.

Ο Πρωθυπουργός αυτή την ώρα έχει συνάντηση με τον Περιφερειάρχη, τον Αντιπεριφερειάρχη και τους Δημάρχους του Νομού Χανίων στην Αντιπεριφέρεια κεκλεισμένων των θυρών, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθεί το ΤΟΜΥ Χανίων.

Ο κ. Τσίπρας, αφού ολοκληρώσει το πρόγραμμα του στην πόλη, θα επισκεφθεί την μαρτυρική Κάνδανο, όπου θα καταθέσει στεφάνι στη μνήμη των θυμάτων από τα ναζιστικά στρατεύματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εφόσον υπάρχει χρόνος, ο Αλέξης Τσίπρας πριν την Κάνδανο θα επισκεφθεί το νέο Αρχαιολογικό μουσείο Χανίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση