GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με παραμύθια της Αλίκης «χτυπά» στο «Μικρό Μπρόντγουαιη» ο Γιάννης Παπαμιχαήλ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ Βροχή από ειδήσεις! Θυμάσαι που σου «πρόδωσα»από την ραδιοφωνική μου εκπομπή ...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ
Βροχή από ειδήσεις! Θυμάσαι που σου «πρόδωσα»από την ραδιοφωνική μου εκπομπή «Αυλαία και πάμε»στον Realfm πως ο έμπειρος θεατρικός επιχειρηματίας Βασίλης Πλατάκης πήρε στα χέρια του την παλιά μουσική σκηνή “13 Φεγγάρια”της στοάς Μπρόντγουαιη και κάτι θεατρικό σχεδιάζει για αυτήν;Ε,ρώτησα κι έμαθα τα πάντα! Η φιλόξενη αίθουσα που βρίσκεται πλάι με το θέατρο “Μπρόντγουαιη”και κάτω από το “Κάτια Δανδουλάκη” θα “μεταμορφωθεί” σε ένα φιλόξενο θέατρο 150 θέσεων που θα αγκαλιάσει διάφορα και διαφορετικά project.Ωραία κίνηση!
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ στο αποκλειστικό.Τον εν λόγω κομψό χώρο ο πολυσχιδής Πλατάκης τον ονόμασε «Μικρό Μπρόντγουαιη-Αίθουσα Μάνος Κατράκης» και σκοπό του έχει όπως τονίζει ο ίδιος να ανεβάζει «έργα ποιότητας σε συνεργασία με νέους δημιουργούς».Κάθε Δευτέρα θα πραγματοποιείται κύκλος μονολόγων και αυτός θα ανοίξει με το «Παγκάκι»στο οποίο παίζει ο Σπύρος Μπιμπίλας και το Ημερολόγιο ενός τρελού που ερμηνεύει ο Δημήτρης Γιώτης.
ΚΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.Το εναρκτήριο έργο του «Μικρού Μπρόντγουαιη-Μάνος Κατράκης»θα είναι οι «Απάχηδες των Αθηνών»με μοντέρνα «ανάγνωση»-θα επανέλθω με λεπτομέρειες για αυτήν!
BOMB-την άφησα για το τέλος τη βόμβα. Στην Παιδική Σκηνή του θεάτρου Μικρό Μπρόντγουαιη-Μάνος Κατράκης πρόκειται να ανέβουν τρία παραμύθια που είχε γράψει η αγαπημένη Αλίκη Βουγιουκλάκη σε σκηνοθεσία του Βασίλη Πλατάκη, τα οποία θα «ντυθούν»μουσικά από τον γιο της Γιάννη Παπαμιχαήλ! Και για αυτό το ξεχωριστό project θα επανέλθω φυσικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση