GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ! ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ στον Άρη Πορτοσάλτε....

Μια φωτογραφία με ένα υβριστικό μήνυμα προς τον ίδιο ανέβασε στο λογαριασμό του στο twitter ο Άρης Πορτοσάλτε. Ο δημοσιογράφος καταγγέλλ...

Μια φωτογραφία με ένα υβριστικό μήνυμα προς τον ίδιο ανέβασε στο λογαριασμό του στο twitter ο Άρης Πορτοσάλτε. Ο δημοσιογράφος καταγγέλλει επιθέσεις και απειλές κατά του ίδιου, της οικογένειάς του και γειτόνων του.
Η φωτογραφία που ανέβασε ο Άρης Πορτοσάλτε δείχνει την είσοδο πολυκατοικίας, όπου άγνωστοι έγραψαν υβριστικό μήνυμα. «Πορτοσάλτε παπαγάλε, ψόφα μπινέ Άρη» έγραψαν οι άγνωστοι με μαύρη μπογιά γύρω από τα κουδούνια της πολυκατοικίας.
Μαζί με τη φωτογραφία, ο Άρης Πορτοσάλτε καταγγέλλει «φασιστικές επιθέσεις από τάγματα εφόδου» που δέχεται ο ίδιος και η οικογένειά του τα τελευταία 24ωρα.
Κάνει λόγο για χυδαίες αναρτήσεις χυδαίου σεξισμού εναντίον της συζύγου του και συνεχείς βανδαλισμούς στην πολυκατοικία όπου μένουν αλλά και σε άλλες της γειτονιάς τους.
«Η ασφάλεια είναι δημόσιο αγαθό;» καταλήγει, απευθυνόμενος στην υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

ArisPortosalte‏ 
Φασιστικές επιθέσεις από τάγματα εφόδου δεχόμαστε εγώ κ η οικογένεια μου τα τελευταία 24ωρα με: Αναρτήσεις Υπηρεσίας 0,60€ χυδαίου σεξισμού εναντίον της συζύγου μου Συνεχείς βανδαλισμούς στην πολυκατοικία καθως κ σε γειτονικές. Προς Υπ.ΠΡΟΠΟ: Η Ασφάλεια είναι δημόσιο αγαθό;..

1 σχόλιο

  1. Δημήτρης Κλ.1 Σεπ 2018, 5:56:00 μ.μ.

    Τί διαφορετικό περιμένατε ότι θα σας έκαναν τα "αριστερά" φασιστοειδή κύριε Πορτοσάλτε, αφού μένετε σε πολυκατοικία;
    Αν μένατε, όπως ο κ. Τσίπρας, στη βίλα του εφοπλιστή Μαρτίνου, θα ήσασταν απολύτως ασφαλής!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση