GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρίντεζης: Πρώτος στον Ολυμπιακό είναι ο Σπανούλης, όλοι οι υπόλοιποι έρχονται και παρέρχονται

Καμία πρόθεση να παρατείνει την καριέρα του πέρα από τα όρια που ο ίδιος θα αισθάνεται χρήσιμος για τον Ολυμπιακό δεν έχει ο Γιώργ...

Καμία πρόθεση να παρατείνει την καριέρα του πέρα από τα όρια που ο ίδιος θα αισθάνεται χρήσιμος για τον Ολυμπιακό δεν έχει ο Γιώργος Πρίντεζης, όπως τόνισε σε δηλώσεις του.

«Αν και συναισθηματικός, είμαι ένας πολύ συνειδητοποιημένος άνθρωπος και αυτό αφορά ακόμη και το αντίο μου, όταν κρίνω ότι έφτασε το πλήρωμα του χρόνου. Πρόκειται για μια νομοτελειακή και αναπόφευκτη κατάσταση, την οποία δεν αντιμετωπίζω με τρόμο. Έχω το γνώθι σαυτόν και δεν σκοπεύω να ξεχειλώσω την καριέρα μου κυνηγώντας ανεμόμυλους! Θα πω περήφανα το αντίο», τόνισε στα «Νέα» ο Έλληνας φόργουορντ.

Μιλώντας για τη διαδρομή του, είπε: «Δεν το έβαλα ποτέ κάτω, ούτε κώλωσα. Μέχρι τα 26 χρόνια μου δεν μου χαρίστηκε τίποτε, δεν βρήκα στρωμένο τραπέζι και όλα τα διεκδίκησα με μόχθο. Είδα τον εαυτό μου να είναι ο 15ος παίκτης της ομάδας, να γίνεται 12ος, 10ο, 5ος, 2ος και πάει λέγοντας».

Όσο για το λόγο που δεν είναι… πρώτος στον Ολυμπιακό; «Διότι πρώτος στον Ολυμπιακό είναι ο Σπανούλης, όλοι οι υπόλοιποι έρχονται και παρέρχονται στην ιεραρχία της μιας βραδιάς».

Σχετικά με την πρόκληση στο Παγκόσμιο του 2019 με την Εθνική και την παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο, είπε: «Αν είμαστε πλήρεις, προετοιμαστούμε καλά, βρούμε τους ρόλους μας και επιστρέψει ο Αντετοκούνμπο, μπορούμε να πετύχουμε μεγάλα πράγματα. Πέρυσι στενοχωρήθηκα πάρα πολύ για την απουσία του Γιάννη, αλλά τον καταλαβαίνω, διότι προφανώς στο μυαλό του φαίνεται πολύ κουραστικό να παίζει μπάσκετ επί έντεκα μήνες. Όλοι μας πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι πρόκειται για ένα τεράστιο και ασύλληπτο μέγεθος, που το νυχάκι του να πονέσει, θα πέσουν πάνω του δέκα γιατροί».

Αναφορικά με τα συναισθήματα τη στιγμή που υπέγραψε το τριετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό τον Ιούνιο του 2017, τόνισε: «Είμαι πολύ συναισθηματικός και παραδοσιακός τύπος και δεν αλλάζω εύκολα συνήθειες, περιβάλλον, φίλους. Εκείνη τη στιγμή συγκινήθηκα διότι συνειδητοποίησα ότι κατά 99% θα τελειώσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό, κάτι που το ονειρευόμουν από μικρός και με πήραν τα ζουμιά».

Τέλος, σχολιάζοντας το γεγονός ότι έχει κερδίσει το σεβασμό ακόμη και από φίλους του Παναθηναϊκού, επισήμανε: «Γιατί με σέβονται οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού; Δεν το έχω σκεφτεί, αλλά νομίζω ότι εκτιμούν τον τρόπο που παίζω, το ότι δεν προκαλώ και είμαι αφοσιωμένος στην ομάδα μου».

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση