GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαυρωτάς: Το Ποτάμι θα ψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών

Τονίζοντας ότι η Συμφωνία των Πρεσπών «δεν είναι μια ιδανική λύση, είναι όμως μια βιώσιμη λύση», ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας...

Τονίζοντας ότι η Συμφωνία των Πρεσπών «δεν είναι μια ιδανική λύση, είναι όμως μια βιώσιμη λύση», ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς διαβεβαίωσε ότι το Ποτάμι θα ψηφίσει για την κύρωσή της μιλώντας στον ρ/σ News 24/7 .
Όπως τόνισε: "Αν ο κ. Τσίπρας θελήσει να εκβιάσει ψήφο εμπιστοσύνης ας μην υπολογίζει σε εμάς. Αλλά τη στάση μας στην κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών δεν θα την καθορίσουμε με βάση τη στάση των ΑΝΕΛ. Το Ποτάμι πιστεύει ότι η συμφωνία είναι στην κατεύθυνση της εθνικής γραμμής, είναι μια ευκαιρία απεγκλωβισμού από ένα πρόβλημα που μας ταλανίζει για δεκαετίες, δεν είναι η ιδανική λύση, είναι όμως βιώσιμη λύση. Ο Γ. Αμυράς έχει διαφωνίες, όπως και ο Γρ. Ψαριανός. Με τα ως τώρα δεδομένα, ψηφίζουμε. Στο συνέδριο θα επιβεβαιωθεί η στάση του Ποταμιού".
Επίσης, εξέφρασε την άποψή του ότι "ένα μεγάλο κομμάτι της ΝΔ θα λέει από μέσα του "βάστα Ποτάμι" για να περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών".
Παράλληλα, είπε ότι δεν συμφωνεί με τη θέση του Σπύρου Λυκούδη ότι το Ποτάμι έχει κλείσει τον ιστορικό του κύκλο και τάχθηκε υπέρ της αυτόνομης καθόδου του Ποταμιού στις εκλογές. Σημείωσε ότι "το Ποτάμι έχει τις ιδέες και τους ανθρώπους για να συμμετάσχει σε μια κυβερνητική προσπάθεια στη βάση αρχών".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση