GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φθινοπωρινός ο καιρός την Τετάρτη: Βροχές και καταιγίδες

Βροχές και καταιγίδες αναμένονται την Τετάρτη, όπου το σκηνικό του καιρού θα θυμίζει φθινόπωρο. Στα ανατολικά και τα νότια οι νεφώ...

Βροχές και καταιγίδες αναμένονται την Τετάρτη, όπου το σκηνικό του καιρού θα θυμίζει φθινόπωρο. Στα ανατολικά και τα νότια οι νεφώσεις θα είναι παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στο Αιγαίο 6 βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα ανατολικά.

Σύμφωνα με το δελτίο της ΕΜΥ, στην Αττική θα επικρατούν λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, ενώ σταδιακά θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και τα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη, θα εκδηλωθούν λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και από το απόγευμα νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν στην ανατολική Μακεδονία. τη Θράκη και τα νότια τμήματα της Κεντρικής Μακεδονίας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου ενώ στη Δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις ενώ στα ηπειρωτικά θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες, Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησο, θα εκδηλωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά και τα νότια.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη θα εκδηλωθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία στις Κυκλάδες τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 28 και στην Κρήτη τοπικά έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, θα επικρατήσουν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν με πιθανότητα τοπικών όμβρων.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου τοπικά 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση