Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ
Κυκλοφόρησε το 3o φύλλο. Κάντε κλικ για να το δείτε...
 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2018

  Κοτζιάς: Ο Μητσοτάκης αρνείται να αντιμετωπίσει την εξωτερική πολιτική με την απαιτούμενη σοβαρότητα

  "Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αρνείται να αντιμετωπίσει την εξωτερική πολιτική με την απαιτούμενη σοβαρότητα" σχολιάζει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς με ανακοίνωσή του που εξέδωσε αναφορικά με τη συνέντευξη Τύπου του κ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, εκτιμώντας ότι "εξακολουθεί να την βλέπει σαν ένα πεδίο για επικοινωνιακά παιχνίδια".

  Παράλληλα, ο κ. Κοτζιάς τονίζει: "Με τις τοποθετήσεις του ο κ. Κ. Μητσοτάκης επιβεβαίωσε τους λόγους για τους οποίους αρνείται να ενημερώνεται προσωπικά από τον υπουργό Εξωτερικών, αντίθετα με ό,τι έκαναν προηγούμενοι αρχηγοί της αξιωματικής αντιπολίτευσης".

  "Ο κ.Μητσοτάκης δεν καταλαβαίνει, δεν γνωρίζει, δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τα θέματα εξωτερικής πολιτικής. Φαίνεται ότι δεν του είπαν ότι την "μακεδονική γλώσσα" πρώτοι την "αναγνώρισαν" στη δεκαετία του πενήντα οι υπουργοί της ΕΡΕ και την παρέδωσε επίσημα η ΝΔ το 1977", προσθέτει ο κ. Κοτζιάς.

  Επίσης, είπε ότι "ο κ. Μητσοτάκης επιμένει με τη γνωστή ανευθυνότητά του να μιλά για το "τσάμικο" , ένα θέμα που η ελληνική κυβέρνηση σήμερα απορρίπτει να το δεχτεί ως αντικείμενο διαπραγμάτευσης".

  "Ο κ.Μητσοτάκης θυμήθηκε τον εκβιασμό που έγινε στο ΕΣΕΠ, στο στυλ "ή γίνεται αυτό που σας λέω ή θα δείτε τι θα συμβεί". Εκβιασμό που απέρριψαν όλα τα άλλα κόμματα όταν έθεσα στην κρίση τους την "πρόταση" της ΝΔ. Να σημειώσει λοιπόν: Ο σχεδιασμένος εκβιασμός της ΝΔ απορρίφθηκε από το ΕΣΕΠ", καταλήγει λέγοντας ο κ. Κοτζιάς .

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Κοτζιάς: Ο Μητσοτάκης αρνείται να αντιμετωπίσει την εξωτερική πολιτική με την απαιτούμενη σοβαρότητα Rating: 5 Reviewed By: Press- gr