GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Αμπιντάλ μαθαίνει κρητική λύρα και λαούτο - ΒΙΝΤΕΟ

Ο άλλοτε σταρ της Μπαρτσελόνα και του Ολυμπιακού, Ερίκ Αμπιντάλ απόλαυσε πριν λίγες μέρες τις διακοπές του στην Ελούντα της Κρήτης...

Ο άλλοτε σταρ της Μπαρτσελόνα και του Ολυμπιακού, Ερίκ Αμπιντάλ απόλαυσε πριν λίγες μέρες τις διακοπές του στην Ελούντα της Κρήτης. Ο Γάλλος παλαίμαχος άσος μάλιστα έμαθε τα μυστικά της κρητικής μουσικής από τον Δημήτρη Θραψανιώτη.

Σε βίντεο που ανάρτησε στον λογαριασμό του στο facebook ο Κρητικός καλλιτέχνης, φαίνεται ο Αμπιντάλ να παίζει λύρα, αλλά και λαούτο, ενώ όπως αναφέρει ο ίδιος, ο Γάλλος τραγούδησε κιόλας!

«Έτσι λοιπόν βρεθήκαμε στην Ελούντα -πριν μερικές μέρες - να παίζουμε μουσική για τον διάσημο ποδοσφαιριστή Ερίκ Αμπιντάλ !!! και την παρέα τους. Η πρόσκληση ήταν του κ. Αθηναγόρα Ανδρεαδακη , τον ευχαριστούμε που εμπιστεύτηκε στις νότες μας τον διάσημο καλεσμένο του !, μια εξαιρετική βραδιά ... ο Ερίκ μας εξέπληξε παίζοντας λύρα και λαούτο !!!! Αυτά την πρώτη φορά ,γιατί την επόμενη όχι απλώς περάσαμε θαυμάσια μα μου έκανε την τιμή να τραγουδήσει ένα δικό μου τραγούδι για πρώτη φορά !!!!!όπως θα ακούσετε είναι καλλίφωνος!! πρόκειται για έναν φωτεινό άνθρωπο μια ευγενική φυσιογνωμία ένα απίστευτο ταλέντο .... τίποτα τυχαίο!!!! ας είναι καλά!!!»,σημειώνει στην ανάρτησή του.

Δείτε τα βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση