GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσίπρας: Στις ΤΟΜΥ αναπτύσσεται μια διαφορετική υγειονομική κουλτούρα - ΦΩΤΟ

Σύσκεψη, στο ΤΟΜΥ Χανίων, είχε ο Πρωθυπουργός με τη συμμετοχή της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας, Ανδρέα Ξανθού και Παύλο...

Σύσκεψη, στο ΤΟΜΥ Χανίων, είχε ο Πρωθυπουργός με τη συμμετοχή της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας, Ανδρέα Ξανθού και Παύλου Πολάκη, και του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη, με εκπροσώπους των Τοπικών Μονάδων Υγείας αναφορικά με τη λειτουργία των δυο ΤΟΜΥ και του δεύτερου Κέντρου Υγείας Χανίων.

Νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας προσερχόμενος στον χώρο έτυχε θερμής υποδοχής από το υγειονομικό προσωπικό αλλά και από ασφαλισμένους οι οποίοι εξυπηρετούνται από τις μονάδες υγείας.

Στις ΤΟΜΥ αναπτύσσεται μια διαφορετική υγειονομική κουλτούρα, διαπίστωσε ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στα ιατρεία και στα εργαστήρια και να συνομιλήσει με τους γιατρούς από τους οποίους ενημερώθηκε πλήρως για τη λειτουργία των ιατρείων καθώς και για τον αριθμό των πολιτών που εξυπηρετούνται. Ακολούθως ο Πρωθυπουργός θα επισκεφτεί τη μαρτυρική Κάνδανο.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση