GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ν.Ε. Ρεθύμνου του ΣΥΡΙΖΑ: Η Αριστερά δεν απέδρασε από ευθύνες που της εμπιστεύτηκε ο ελληνικός λαός

Κατά τη συνεδρίασή της η Νομαρχιακή Επιτροπή Ρεθύμνου του ΣΥΡΙΖΑ, όπου παρών ήταν και ο υπουργός Υγείας και βουλευτής Ρεθύμνου Ανδ...

Κατά τη συνεδρίασή της η Νομαρχιακή Επιτροπή Ρεθύμνου του ΣΥΡΙΖΑ, όπου παρών ήταν και ο υπουργός Υγείας και βουλευτής Ρεθύμνου Ανδρέας Ξανθός, οδηγήθηκε στο συμπέρασμα ότι «η πατρίδα μας έκανε το αποφασιστικό βήμα ώστε να πάρει ξανά τις τύχες της στα χέρια της χωρίς άλλους εξωτερικούς καταναγκασμούς και η Αριστερά δεν κρύφτηκε και δεν απέδρασε από τις ευθύνες που της εμπιστεύτηκε ο ελληνικός λαός τον Σεπτέμβριο του 2015».

Κατά την πρώτη συνεδρίαση της ΝΕ μετά την έξοδο από τα μνημόνια, τα μέλη της Επιτροπής Ρεθύμνου αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωσή τους πως «σήμερα 3 χρόνια μετά, η Αριστερά αισθάνεται δικαιωμένη, χωρίς πανηγυρισμούς, γιατί όχι μόνο έβγαλε τη χώρα και το λαό μας από την οκταετή μνημονιακή επιτήρηση, αλλά και διότι αυτό συνέβη με στήριξη των αδύναμων συμπολιτών μας και με μεταρρυθμίσεις υπέρ του κόσμου της εργασίας και του κοινωνικού κράτους», τονίζοντας ότι ο αγώνας συνεχίζεται με αισιοδοξία και με πρωταγωνιστή τον ΣΥΡΙΖΑ, «…για να ενισχύσουμε το ρεύμα της κοινωνικής και πολιτικής πλειοψηφίας που διαμορφώθηκε τρία χρόνια πριν, για μια νέα νίκη του λαού μας στις επερχόμενες εκλογικές μάχες».

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ασχολήθηκε με τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και στους 5 δήμους του νομού Ρεθύμνου και στην Περιφέρεια Κρήτης και επιβεβαίωσε τη στρατηγική της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ «για νικηφόρους συνδυασμούς στην αυτοδιοίκηση και συμμαχίες με αυτοδιοικητικά κριτήρια».

Όπως ανακοινώθηκε από τη Νομαρχιακή Επιτροπή και με τη σύμφωνη γνώμη του υπουργού, όπως ο ίδιος ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, «θα υπάρξει συμβολή των τοπικών οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ στα προγράμματα των αυτοδιοικητικών συνδυασμών σε συνεργασία με τη Νομαρχιακή Επιτροπή, ενώ τα αυτοδιοικητικά προγράμματα θα συνδιαμορφωθούν με τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ και τους πολίτες και βασίζονται στις επεξεργασίες που έχουν ήδη γίνει στα πλαίσια του πετυχημένου θεσμού του Αναπτυξιακού Περιφερειακού Συνεδρίου της Περιφέρειας που έγινε τον Σεπτέμβριο 2017 για την παραγωγική και κοινωνική ανασυγκρότηση της Κρήτης».

Πηγή: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση