GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πότε αναμένεται η απόφαση για Λάζαρο

Ένα σοβαρό προσωπικό θέμα μέλους της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ οδήγησε σε παράταση την έκδοση α...

Ένα σοβαρό προσωπικό θέμα μέλους της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ οδήγησε σε παράταση την έκδοση απόφασης για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Η Επιτροπή αποτελείται από τους Βασίλη Ανδρόνικο (πρόεδρος), Κώστα Αντιπαριώτη (εισηγητής προερχόμενος από τη Super league) και Κατερίνα Μπαλατσού (εκπρόσωπος ΠΣΑΠ) και έχει ήδη εξετάσει την υπόθεση και τα πολυσέλιδα υπομνήματα που κατέθεσαν οι ΠΑΕ Ολυμπιακός και ΑΕΚ από τις 3 Αυγούστου.

Η υπόθεση αφορά τρεις προσφυγές, οι οποίες συνεκδικάστηκαν και η ετυμηγορία της Επιτροπής, που αναμένεται την επόμενη εβδομάδα και ειδικότερα, το αργότερο μέχρι την Τρίτη, θα δώσει απαντήσεις συνολικά στα ζητήματα που έχουν τεθεί.

Όποια απόφαση, βεβαίως, και να παρθεί, είναι δεδομένο πως το θέμα του διεθνή ποδοσφαιριστή θα συνεχιστεί Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, το οποίο αποτελείται από Αρεοπαγίτες και θα πάρει την τελική απόφασή του λογικά μέσα στον Οκτώβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση