GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραυματίστηκε θανάσιμα όταν αυτοπυροβολήθηκε για να δοκιμάσει το αλεξίσφαρο γιλέκο του - ΒΙΝΤΕΟ

Φήμες θέλουν έναν φιλορώσο μαχητή στο Ντονμπάς της Ουκρανίας να έχει τραυματιστεί σοβαρά, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί αν κατέληξε, ...

Φήμες θέλουν έναν φιλορώσο μαχητή στο Ντονμπάς της Ουκρανίας να έχει τραυματιστεί σοβαρά, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί αν κατέληξε, όταν πυροβόλησε ο ίδιος τον εαυτό του τεστάροντας το αλεξίσφαιρο γιλέκο του.

Ο άνδρας στάθηκε μπροστά στην κάμερα και κρατώντας το αυτόματο όπλο τύπου Stechkin πυροβόλησε στην περιοχή του στομάχου του.

Ο ίδιος έχει επιλέξει να φορά το ειδικό αλεξίσφαιρο γιλέκο που φορούν και οι άνδρες των ρωσικών Ειδικών Δυνάμεων.

Ο άνδρας, αμέσως μετά τον πυροβολισμό, πέφτει στα γόνατα με σπαράζοντας από πόνο, αφήνοντας δίπλα του το όπλο του. Κρατά το στομάχι του ενώ ο καμεραμάν νομίζει ότι ο άνδρας του κάνει πλάλα. "Φαίενται πως πεθαίνει. Να, πεθαίνει" αστειεύεται ώσπου αντιλαμβάνεται ότι δεν πρόκειται για φάρσα. "Σκ@@@ά, πεθαίνεις; Έχεις τραυματιστεί αδερφέ;" τον ρωτά με τον άλλον άνδρα να αδυνατεί να απαντήσει.

Αντιθετως, βγάζει το αλεξίσφαιρο και ξαπλώνει στο έδαφος. "Μάλλον θα πεθάνει τώρα. Πρέπει να σταματήσω να μαγνητοσκοπώ" ακούγεται να λέει ψυχρά ο καμεραμάν. Μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι ο άνδρας πέθανε υποκύπτοντας στο τραύμα του αν και η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση