GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έγινε... μπαμπάς στο δρόμο

Μέσα στο οικογενειακό αυτοκίνητο ήρθε στον κόσμο ένας μικρούλης που αποδείχθηκε ιδιαίτερα βιαστικός και ανυπόμονος, προσφέροντας σ...

Μέσα στο οικογενειακό αυτοκίνητο ήρθε στον κόσμο ένας μικρούλης που αποδείχθηκε ιδιαίτερα βιαστικός και ανυπόμονος, προσφέροντας στους γονείς του μια αγωνιώδη αλλά συνάμα συγκλονιστική εμπειρία.

Το ζευγάρι από το Ρέθυμνο είχε προγραμματίσει ο τοκετός να γίνει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Όταν η επίτοκος αργά χθες το βράδυ αντιλήφθηκε πως είχε έρθει η ώρα του τοκετού επιβιβάστηκε στο ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε ο σύζυγός της προκειμένου να έρθουν στο Ηράκλειο.

Ωστόσο, το αγοράκι τους είχε άλλα σχέδια και γεννήθηκε στον δρόμο, σε μικρή μάλιστα απόσταση από το νοσοκομείο. Στη συνέχεια, ο ευτυχής πατέρας οδήγησε μέχρι το ΠΑΓΝΗ όπου μαιευτήρες και νεογνολόγοι φρόντισαν τη μητέρα και το νεογέννητο. Και οι δύο είναι πολύ καλά στην υγεία τους.

Πηγή: Cretapost

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση