GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα στοιχεία για τη διαδρομή θανάτου που ακολούθησε η Ειρήνη Λαγούδη: Κάποιος γνωστός της την παρέσυρε στη λίμνη;

Τα ίχνη του προσώπου που, όπως υποστηρίζουν, παρέσυρε την Ειρήνη Λαγούδη στην παραλία της Τριχωνίδας, όπου βρέθηκε νεκρή μέσα στο ...

Τα ίχνη του προσώπου που, όπως υποστηρίζουν, παρέσυρε την Ειρήνη Λαγούδη στην παραλία της Τριχωνίδας, όπου βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της τον περασμένο Ιανουάριο, επιχείρησαν να εντοπίσουν πραγματογνώμονες στην αναπαράσταση της τελευταίας διαδρομής της άτυχης γυναίκας, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο.

Η οικογένεια της 44χρονης, η οποία επιμένει ότι ο θάνατός της ήταν αποτέλεσμα προσχεδιασμένου εγκλήματος, ακολούθησε για ακόμη μία φορά το τελευταίο δρομολόγιό της, τον δρόμο προς τον θάνατο, αναζητώντας απαντήσεις για όσα συνέβησαν τη μοιραία ημέρα.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει ο δικηγόρος των συγγενών της αδικοχαμένης Ειρήνης, Βασίλης Ταουξής, τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι πραγματογνώμονες φέρεται ότι συγκλίνουν στο γεγονός πως κάποιο οικείο της πρόσωπο την οδήγησε στο σημείο όπου άφησε την τελευταία της πνοή. «Καταλήγουμε πως κάποιο γνωστό πρόσωπο από τον περίγυρό της -δεν φωτογραφίζω κανέναν- την παρέσυρε στη λίμνη» δήλωσε ο κ. Ταουξής και περιέγραψε την πορεία που ακολούθησε το κλιμάκιο των ερευνητών, που έχει διορίσει η οικογένειά της.

Σταματώντας σε όλα τα σημεία όπου έκανε στάση η Ειρήνη, οι πραγματογνώμονες, ξεκινώντας από την Κατοχή, κατέγραψαν τη διαδρομή μέχρι το βενζινάδικο στο Αιτωλικό, από όπου προμηθεύτηκε το πετρέλαιο η 44χρονη, και στη συνέχεια έκαναν στάση στο κατάστημα από το οποίο πήρε καφέ αλλά και στο κατάστημα από το οποίο είχε αγοράσει γλυκά.

Ακολούθως, συνέχισαν την πορεία μέχρι τη λίμνη, καταλήγοντας σε κρίσιμα συμπεράσματα για τις τελευταίες στιγμές της άτυχης μητέρας. Οπως εξήγησε ο κ. Ταουξής, αυτό που όλοι γνωρίζουν είναι ότι ο θάνατός της επήλθε από ασφυξία από τον καπνό μέσα στο αυτοκίνητο. «Αυτό που πρέπει να ερευνηθεί και να απαντηθεί είναι υπό ποιες συνθήκες μπήκε η φωτιά. Ποιοι άλλοι ήταν μαζί της εκείνο το χρονικό σημείο, αν ασκήθηκε βία κι αν εκείνη προσπάθησε να ξεφύγει από το φλεγόμενο αυτοκίνητο».

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, η εισαγγελική έρευνα, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη αναφορικά με τις συνθήκες θανάτου της, είναι στην τελική ευθεία. Έπειτα από εννέα μήνες οι εισαγγελικές Αρχές αναμένεται να ολοκληρώσουν το προανακριτικό στάδιο της διερεύνησης της υπόθεσης και θα αποφανθούν εάν θα προχωρήσουν στην άσκηση ποινικών διώξεων ή εάν η υπόθεση θα τεθεί στο αρχείο. Πάντως, σύμφωνα με τον κ. Ταουξή, οι συγγενείς και οι τεχνικοί σύμβουλοι που έχει προσλάβει η οικογένεια είναι πεπεισμένοι πως «δεν πρόκειται για αυτοχειρία, αλλά για μια καλοστημένη προσπάθεια να κρυφτεί μια ιδιαζόντως ειδεχθής πράξη».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση