GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονίζει ο Απόστολος Γκλέτσος: Έκανα τρία χειρουργεία καρδιάς, ο καρκίνος πάει για τέταρτο χρόνο - ΒΙΝΤΕΟ

Για την περιπέτεια υγείας του μίλησε στο Happy Day ο Απόστολος Γκλέτσος σοκάροντας τόσο την παρουσιάστρια όσο και τους τηλεθεατές. «Είμα...

Για την περιπέτεια υγείας του μίλησε στο Happy Day ο Απόστολος Γκλέτσος σοκάροντας τόσο την παρουσιάστρια όσο και τους τηλεθεατές.
«Είμαι εφτάψυχος! Τι έχω περάσει σε αυτή τη ζωή… Πόσα χειρουργεία, τρία χειρουργεία καρδιάς, καρκίνο… Ο καρκίνος πάει τώρα για τέταρτο χρόνο, τα χειρουργεία ξεκίνησαν από τα 35 και είμαι 52. Ούτε στον εχθρό σου, κάνεις στην καρδιά σου καυτηριασμό, 9ώρες ξύπνιος και φωνάζεις, βελάζεις από τον πόνο επί 3... Έχουν πρόβλημα τα ηλεκτρικά της καρδιάς» αποκάλυψε και πρόσθεσε: "Ήθελα να τα μοιραστώ όχι για να τα μοιραστώ αλλά για να δώσω κουράγιο στους ανθρώπους που έχουν τέτοια προβλήματα".
Στη συνέχεια αποκάλυψε και το πρόβλημα που έχει στο στομάχι: "Είχα απίστευτους πόνους... Έκανα θεραπείες, έκανα εξετάσεις, μέχρι τώρα πάμε καλά και μάλλον το ξεπεράσαμε, πάντα κάτι θα μου έρχεται εμένα, αλλά είμαι εφτάψυχος".
Όσον αφορά στη θεωρία του για τον θάνατο, είπε: «Ο θάνατος δεν είναι τίποτα, μια μετάβαση είναι. Γι’ αυτούς που μένουν πίσω είναι. Ρώταγα τον πατέρα μου την ώρα που έφευγε, ένα λεπτό πριν, του έλεγα: «Φοβάσαι»; «Όχι» μου λέει κι έφυγε γαλήνιος».

Πηγή: gossiptv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση