GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αίσιο τέλος για τους δύο τουρίστες που είχαν χαθεί σε μονοπάτι στα Σφακιά

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια των δύο Ιταλών τουριστών που επιχείρησαν να διασχίσουν το μονοπάτι Ε4 στην Αγία Ρουμέλη και έχασαν το δρόμο...

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια των δύο Ιταλών τουριστών που επιχείρησαν να διασχίσουν το μονοπάτι Ε4 στην Αγία Ρουμέλη και έχασαν το δρόμο της επιστροφής.
Λίγο μετά τις 8 το βράδυ, οι δύο Ιταλοί επιχείρησαν να ανέβουν το βουνό παρά τις συμβουλές των ντόπιων ότι το εγχείρημα τους αυτό είναι επικίνδυνο. Αν και κρατούσαν φακούς, οι τουρίστες που είναι καλά στην υγεία τους, δεν έβρισκαν το δρόμο για να επιστρέψουν στο ξενοδοχείο και ζήτησαν την συνδρομή της πυροσβεστικής υπηρεσίας Χανίων.
Δύο άνδρες του πυροσβεστικού σταθμού της Ανώπολης μετέβησαν στο σημείο για τον εντοπισμό τους. Στις έρευνες συμμετείχαν και κάτοικοι της περιοχής αλλά και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Γιάννης Τζατζιμάκης. Το ζευγάρι των Ιταλών εντοπίστηκε και οδηγήθηκε με ασφάλεια στο ξενοδοχείο του.
Πηγή: Cretapost

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση