GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ! ΟΡΓΗ για τις (επικίνδυνες) μπούρδες της ΕΡΤ...

Παναγιώτης Αποστολόπουλος Πέρρος   Το πρόβλημα με τους πολιτικούς, τους δημοσιογράφους, τους θρησκευτικούς ηγέτες και άλλους κατέχοντες δημ...


Παναγιώτης Αποστολόπουλος Πέρρος 
Το πρόβλημα με τους πολιτικούς, τους δημοσιογράφους, τους θρησκευτικούς ηγέτες και άλλους κατέχοντες δημόσιο λόγο ξεκινά όταν αρχίζουν να αισθάνονται αυτοπεποίθηση να αμφισβητήσουν δημόσια την επιστήμη με τον πιο απλό τρόπο: σαν να πρόκειται για μια μπριζόλα που έφαγαν και δεν τους άρεσε. Εδώ, στην επιμορφωτική ζώνη της ΕΡΤ, διερωτώμεθα αν τα εμβόλια απειλούν ζωές ή όχι. Η ερώτηση από μόνη της, ανεξαρτήτως περιεχομένου συζήτησης, είναι αποκρουστική και απαράδεκτη για δημόσια τηλεόραση.
Αυτή η τηλεόραση, απειλεί ζωές ή όχι;

Manos Epitropakis
Στους νεκρούς της ΕΡΤ να προστεθούν και όσοι πέθαναν επειδή δεν ήθελαν εμβόλιο!

George J. Prokopakis
Η διοίκηση της ΕΡΤ ανέβηκε πίστα

Ο Αρβανίτης (μαλάκα δεν έλεγε στον αέρα τον πρωθυπουργό; εμείς πώς να λέμε τον ίδιο;) παρουσίασε στην εκπομπή του το πρόβλημα του εμβολιασμού ως ζήτημα εν εκκρεμότητι ανάμεσα στους υπέρ και κατά. Ό δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας εν ετει 2018 ψάχνεται μεταξύ επιστήμης και μαγγανείας, κόντρα στους παγκόσμιους οργανισμούς.
Αυτό συμβαίνει γιατί οι γελοίοι της διοίκησης επιτρέπουν σε κάθε ψεκασμένο να κάνει και να λέει ό,τι γουστάρει - αρκεί να τον εγκρίνει ο Παππάς. Αδιαφορούν αν κάποιες από τις μπούρδες που πετάνε τα δημοσιογραφικά περιτρίμματα που τους φόρεσε το τσιπριστάν είναι επικίνδυνες. Βρε γελοίοι, η μπουρδολογία με τα εμβόλια είναι πρόσκληση σε πανδημία.
Για να μην ξεχνιόμαστε, διοίκηση του μαγαζιού υποτίθεται πως είναι οι Κωστόπουλος, Λεοντής, Τσατσαρώνη, Θαλασσινός, Μεταξάς. Υποχρέωση απέναντι στην ανθρωπότητα είναι να διωχθούν κλωτσηδόν ο Αρβανίτης και ο αρχισυντάκτης της εκπομπής. Επίσης με τις κλωτσιές οι Τσούτσιας και Ταλαμάγκας - αυτοί είναι που αφήνουν να γίνονται αυτές οι εκπομπές.
Άντε ρε παιδιά, να μειωθεί και η κατά κεφαλήν κατανάλωση αλκοόλ στο κτήριο.

Spiros Goudevenos
Λοιπόν, όταν η ΕΡΤ σε μία συζήτηση για τα εμβόλια επιλέγει σαν κεντρική εικόνα να αφήνει ανοικτό ερώτημα της ωφέλειας των εμβολιασμών, όσο καλή να είναι η εκπομπή μετά, κάνει έγκλημα.
Στην εποχή της εικόνας, που οι ψεκασμένοι ψάχνουν ένα kb Πληροφορίας για να επιχειρηματολογήσουν υπέρ της επικίνδυνης μπαρούφας ενάντια στον εμβολιασμό, αυτό που κάνει η ΕΡΤ είναι επικίνδυνο.
Και το έκανε για να τσιμπήσει νούμερα τηλεθέασης!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση