GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα συλλυπητήρια του πολιτικού κόσμου στον υφυπουργό Περιβάλλοντος Γιώργο Δημαρά

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος της χώρας εκφράζει την οδύνη του στον υφυπουργό Περιβάλλοντος Γιώργο Δημαρά με αφορμή τον θάνατο του 3...

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος της χώρας εκφράζει την οδύνη του στον υφυπουργό Περιβάλλοντος Γιώργο Δημαρά με αφορμή τον θάνατο του 38χρονου γιου του, τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Νίκος Βούτσης: Συμμερίζομαι τις δύσκολες ώρες που περνάει η οικογένεια σου

«Αγαπητέ συνάδελφε Γιώργο, συμμερίζομαι τις δραματικές ώρες που περνάει η οικογένειά σου. Η τραγική απώλειά σου μας συγκλονίζει όλους. Δεν υπάρχουν λόγια να σου εκφράσω τα συλλυπητήριά μου. Σου μεταφέρω τη βαθιά οδύνη μου» αναφέρει ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Συμπαραστεκόμαστε στο πένθος της οικογένειας του Γιώργου Δημαρά

«Θερμά συλλυπητήρια στον Γιώργο Δημαρά και την οικογένειά του. Η Νέα Δημοκρατία κι εγώ προσωπικά συμπαραστεκόμαστε στο πένθος τους» τονίζει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΣΥΡΙΖΑ: Εκφράζουμε τη βαθιά οδύνη μας για την απώλεια του γιου του Γιώργου Δημαρά

«Εκφράζουμε τη βαθιά οδύνη μας για την απώλεια του γιου του Γ. Δημαρά. Θερμά συλλυπητήρια στον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και την οικογένειά του» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Παύλος Χρηστίδης: Η τραγική είδηση της απώλειας της ζωής ενός νέου ανθρώπου μας συγκλονίζει

«Η τραγική είδηση της απώλειας της ζωής ενός νέου ανθρώπου μας συγκλονίζει. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Δημαρά» τονίζει σε ανάρτηση του στο Twitter ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης.

Σταύρος Θεοδωράκης: Η είδηση του θανάτου ενός νέου ανθρώπου μας γεμίζει θλίψη

«Η είδηση του θανάτου ενός νέου ανθρώπου μας γεμίζει θλίψη, θλίψη, θλίψη. Τα συλλυπητήρια μου στον Γιώργο Δημαρά και την οικογένειά του. Κουράγιο» έγραψε στο Twitter ο Επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

Οικολόγοι Πράσινοι: Συγκλονισμένοι εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Δημαρά

«Συλλυπητήρια Γιώργο.Οι Οικολόγοι Πράσινοι, συγκλονισμένοι από το τραγικό γεγονός, εκφράζουμε στον Γιώργο Δημαρά και στην οικογένειά του, τα θερμά μας συλλυπητήρια για την απώλεια του γιού τους» σημειώνουν σε ανακοίνωση της οι Οικολόγοι Πράσινοι.

Ένωση Κεντρώων: Συμμεριζόμαστε το πένθος της οικογένειας του Γιώργου Δημαρά

Τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Δημαρά για το θάνατο του γιου της, εκφράζει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων. «Ο Βασίλης Λεβέντης και η Ένωση Κεντρώων συμπαρίσταται στο βαρύ πένθος της οικογένειας» προστίθεται στην ανακοίνωση.

ΑΝΕΛ: Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Δημαρά

«Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για τον αδόκητο χαμό του γιου του υφυπουργού Περιβάλλοντος Γιώργου Δημαρά. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος».

Βασίλης Κικίλιας: Δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος από το να χάνει ο γονιός το παιδί του

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος από το να χάνει ο γονιός το παιδί του. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Δημαρά» έγραψε στο Twitter ο τομεάρχης Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση