GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ενδεκάδα της Ελλάδας για το ματς με την Ουγγαρία

Το δεύτερο παιχνίδι της στο Nations League δίνει σε λίγη ώρα (21.45) η Εθνική Ελλάδος αντιμετωπίζοντας την Ουγγαρία εκτός έδρας κα...

Το δεύτερο παιχνίδι της στο Nations League δίνει σε λίγη ώρα (21.45) η Εθνική Ελλάδος αντιμετωπίζοντας την Ουγγαρία εκτός έδρας και ο Μίχαελ Σκίμπε θα παρατάξει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα με τρεις αλλαγές σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στην Εσθονία.

Πιο συγκεκριμένα, στο αρχικό σχήμα θα αγωνιστούν οι Χριστοδουλόπουλος, Τάσος Δώνης και Τζαβέλλας, οι οποίοι θα πάρουν τις θέσεις των Μάνταλου, Μήτρογλου και Λυκογιάννη.

Τις προηγούμενες μέρες ο Μήτρογλου αντιμετώπισε ένα πρόβλημα τραυματισμού και για αυτό επιλέχθηκε να μην ξεκινήσει το ματς.

Η ενδεκάδα αποτελείται από τους: Μπάρκα, Τοροσίδη, Παπασταθόπουλο, Μανωλά, Τζαβέλλα, Κουρμπέλη, Μπουχαλάκη, Χριστοδουλόπουλο, Φορτούνη, Πέλκα και Δώνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση