GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοβαρά επεισόδια στη Λευκίμμη για τον ΧΥΤΑ - ΦΩΤΟ

Άλλη μια νύχτα έντασης στη Λευκίμμη, όπου οι κάτοικοι του Νότου συνεχίζουν να αντιστέκονται στη λειτουργία του ΧΥΤΑ και στην αστυνομική π...

Άλλη μια νύχτα έντασης στη Λευκίμμη, όπου οι κάτοικοι του Νότου συνεχίζουν να αντιστέκονται στη λειτουργία του ΧΥΤΑ και στην αστυνομική παρουσία στην περιοχή.
Σύμφωνα με το enimerosi.com οι κινητοποιήσεις συνεχίζονται με τους κατοίκους να συγκεντρώνονται καθημερινά στον Περιφερειακό, ο οποίος αστυνομεύεται. Περίπου στις 7.30 οι κάτοικοι της περιοχής απέκλεισαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας τον Περιφερειακό δρόμο. Οι αστυνομικές δυνάμεις που αναπτύχθηκαν στην περιοχή έκαναν εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων αλλά και χειροβομβίδων κρότου λάμψης προκειμένου να απωθήσουν τους κατοίκους. Η ατμόσφαιρα είναι πολεμική, με εστίες πυρκαγιάς σε κάδους και άλλα σημεία και βολίδες κρότου-λάμψης.
Ο Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Γκούσης μιλώντας στο Corfutv ανέφερε ότι «υπάρχουν παντού φωτιές και εκρήξεις, ο κόσμος έχει βγει από τα σπίτια του. Θα μας πάνε στην ολοκληρωτική καταστροφή»Από την πλευρά του ο δήμαρχος Κώστας Νικολούζος, τόνισε: «Με κανέναν τρόπο δεν πυροδότησα εγώ αυτή την πολεμική διάθεση. Πρέπει να σταματήσει όλο αυτό. Σε κανέναν πόλεμο δεν υπάρχει νικητής. Δεν πρέπει να πάμε σε μία κλιμάκωση».
Δείτε τις φωτογραφίες:


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση