GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Παράθυρο» για πρόωρες εκλογές τον Μάιο άφησε ο Φίλης

Την εκτίμησή του ότι οι βουλευτικές εκλογές μπορεί να γίνουν και τον Μάιο του 2019, μαζί με ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές, εξέφρ...

Την εκτίμησή του ότι οι βουλευτικές εκλογές μπορεί να γίνουν και τον Μάιο του 2019, μαζί με ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές, εξέφρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης, μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα απαντώντας σε ερώτηση για τον χρόνο των εκλογών, ο κ. Φίλης απάντησε: «Οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους. Δεν υπάρχει κίνδυνος… Στην ώρα τους. Η ώρα τους είναι κατά τη γνώμη μου το τέλος της τετραετίας, όπως το’ πε και ο πρωθυπουργός, δηλαδή σε ένα χρόνο από σήμερα». «Σε κάθε περίπτωση, για να μη μελλοντολογούμε, υπάρχουν πιθανότητες να γίνουν τον Μάιο όλες μαζί» συμπλήρωσε ο πρώην υπουργός.

Σε ερώτηση για τον κ. Καμμένο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εκτίμησε ότι δεν θα πάρει την ευθύνη ο κ. Καμμένος να δημιουργήσει πολιτική κρίση τη στιγμή που υπάρχει ανάγκη σταθερότητας.

"Να επιμείνουμε στην προγραμματική αντιπαράθεση και όχι στην ακραία πόλωση" τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης υπογραμμίζοντας ότι στις εκλογές θα συγκρουστούν δύο πολιτικά σχέδια, δύο διαφορετικά προγράμματα και όχι το φως με το σκοτάδι.

Παράλληλα, είπε ότι είναι αναγκαία η πολιτική σταθερότητα για να θεσμοθετηθούν θετικά μέτρα και να επιλυθούν κοινωνικά προβλήματα και πρόσθεσε ότι απαιτείται πολιτικός χρόνος για να περάσουν στην καθημερινότητα τα θετικά μέτρα.

«Σήμερα για παράδειγμα κατατίθεται στη Βουλή για την αύξηση του κατώτατου μισθού κάτι πολύ σημαντικό διότι αφορά την επαναφορά ενός βασικού δικαιώματος των εργαζομένων. Επίσης η κατάργηση του υποκατώτατου, οι φορολογικές ελαφρύνσεις, η επέκταση του δικτύου της πρωτοβάθμιας υγείας, τα ΤΟΜΥ, ο οικογενειακός γιατρός κ.ά.» υπογράμμισε ο κ. Φίλης.

Αναφερόμενος στον κατώτατο μισθό τόνισε ότι «πρόκειται για ένα θετικό μέτρο που θα αποδώσει σταδιακά». Ειδικότερα για τις συντάξεις ο κ. Φίλης υπογράμμισε ότι «η κυβέρνηση δίνει τη μάχη να μην μειωθούν οι συντάξεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση