GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΣΕΠ: Έρχονται νέες προσλήψεις στο υπουργείο Οικονομικών

Δύο προκηρύξεις και ένα αίτημα για πρόσληψη μόνιμου προσωπικού βρίσκονται στα γραφεία του ΑΣΕΠ. Οι τρεις διαγωνισμοί αφορούν αποκλ...

Δύο προκηρύξεις και ένα αίτημα για πρόσληψη μόνιμου προσωπικού βρίσκονται στα γραφεία του ΑΣΕΠ. Οι τρεις διαγωνισμοί αφορούν αποκλειστικά το υπουργείο Οικονομικών.

Η πρώτη προκήρυξη που θα εκδοθεί αφορά 75 θέσεις στην ΑΑΔΕ. Θα διατεθούν αποκλειστικά σε πτυχιούχους ΤΕΙ και αποφοίτους Λυκείου - ΙΕΚ. Το γεγονός ότι ο γραπτός διαγωνισμός 1Γ/2017 (548 θέσεις) δεν περιελάμβανε την ειδικότητα ΔΕ Τελωνειακών καθιστά την έκδοση της προκήρυξης των "75" άμεση προτεραιότητα. Σημειώστε ότι η επιλογή θα γίνει με το σύστημα των μορίων.

Η δεύτερη προκήρυξη που θα εκδοθεί αφορά 100 θέσεις στην ΑΑΔΕ, μίας μόνο ειδικότητας: ΠΕ Πληροφορικής. Αναμένεται να εκδοθεί μετά τον Οκτώβριο.

Ο τρίτος διαγωνισμός, που βρίσκεται σε πρόωρο στάδιο, (αίτημα του υπ. Οικονομικών), συνδέεται με την ενίσχυση της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων με 160 μονίμους. Το αίτημα αφορά τις ειδικότητες: ΠΕ Πληροφορικής 86 θέσεις, ΤΕ Πληροφορικής 57, ΠΕ Οικονομολόγων 10, ΠΕ Νομικών 7 θέσεις.

Πηγή: workenter.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση