GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μητσοτάκης: Ντροπή η συμφωνία των Πρεσπών - Θα την καταψηφίσουμε είτε τώρα, είτε στην επόμενη βουλή - ΒΙΝΤΕΟ

Την πάγια θέση της ΝΔ στο ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ επανέλαβε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στην 83η ΔΕΘ, τονίζοντας πως η Αξ...

Την πάγια θέση της ΝΔ στο ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ επανέλαβε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στην 83η ΔΕΘ, τονίζοντας πως η Αξιωματική Αντιπολίτευση θα καταψηφίσει την συμφωνία.
"Η Νέα Δημοκρατία θα καταψηφίσει αυτήν τη συμφωνία. Είτε τώρα, είτε στην επόμενη Βουλή", ανέφερε χαρακτηριστικά, λέγοντας πως πρόκειται για μια "συμφωνία ντροπής για το Σκοπιανό" που "εκχωρεί για πρώτη φορά τη Μακεδονική ταυτότητα και τη Μακεδονική γλώσσα στους γείτονές μας".
Παράλληλα έστειλε και μήνυμα στην κυβέρνηση των Σκοπίων, πως "αν τελικά η συμφωνία που υπέγραψε ο ΣΥΡΙΖΑ καταψηφιστεί από την ελληνική Βουλή τότε θα πρέπει η άλλη πλευρά να γνωρίζει ότι η διαπραγμάτευση ξεκινά από την αρχή".
Δείτε το βίντεο:

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση