GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΙΓΑΙΟ! Πάνω από μισό δις € τα κέρδη για τη ΜΚΟ που έκανε δουλεμπόριο...

Lauren O'Sullivanb    Τελικά το θέμα με την ΜΚΟ που μετέφερε πρόσφυγες ήταν πολύ μεγαλύτερο από όσο έγραψα προχθές. 70.000 προσφυγε...

Lauren O'Sullivanb  
Τελικά το θέμα με την ΜΚΟ που μετέφερε πρόσφυγες ήταν πολύ μεγαλύτερο από όσο έγραψα προχθές.
70.000 προσφυγες πέρασαν από τα σύνορα.
Από 2000$ το κεφάλι.
Πάνω από μισό δις € τα κέρδη.
Και όλα βρέθηκαν μετά από έναν τυπικό έλεγχο.
Τι συμβαίνει με τις υπόλοιπες ;
Υπάρχει κανένας έλεγχος;
Παρά πολύ σοβαρό θέμα για να περάσει έτσι.
--------------------------
Πάνος Μωραΐτης: Αυτός είναι o επικεφαλής του κυκλώματος των δουλεμπόρων και ιδιοκτήτης 
Ο Πάνος Μωραΐτης  είναι ο επικεφαλής του κυκλώματος των δουλεμπόρων και ιδιοκτήτης εταιρείας μισθοφόρων, ASPIDA που έφερναν στην Ελλάδα χωρίς την παραμικρή δυσκολία αλλοδαπούς από οποιαδήποτε χώρα του κόσμου έναντι αδρός αμοιβής, που έφτανε τα 2000 ευρώ το κεφάλι.
Ο Πάνος Μωραΐτης, CEO της Aspida είχε βραβευθεί το 2016 από την Αμερικανική Πρεσβεία και την Ακτοφυλακή των Ηνωμένων Πολιτειών, για την πρωτοβουλία του να ιδρύσει το 2015 το μη κερδοσκοπικό οργανισμό Emergency Rescue Centre International (ERCI), ο οποίος αναλαμβάνει την διεξαγωγή επιχειρήσεων έρευνας και διάσωσης.
Υπενθυμίζεται ότι στις 7 Φεβρουαρίου του 2017 το ΥΠΕΞ είχε αποστείλει στην Εισαγγελία 43(!) υποθέσεις με ΜΚΟ που εμπλέκονταν να παράνομες δοσοληψίες μεταξύ αυτών και της ERCI.

Βραβείο του απένειμε και το 2017 ο Ευάγγελος Αποστολάκης. Από το περιβάλλον του Α/ΓΕΕΘΑ διαβεβαιώνουν πως επρόκειτο για μια τυπική βράβευση και πως δεν γνώριζαν την δράση του Πάνου Μωραΐτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση