GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βαλιανάτος: Το κεφάλι του Ζακ ήταν μπλε - Οι ευθύνες της αστυνομίας είναι μεγάλες

Στον θάνατο του 33χρονου Ζακ Κωστόπουλου που έχασε τη ζωή του έξω από το κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας αναφέρθηκε ο Γρηγόρ...

Στον θάνατο του 33χρονου Ζακ Κωστόπουλου που έχασε τη ζωή του έξω από το κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας αναφέρθηκε ο Γρηγόρης Βαλιανάτος.

“Ο Ζακ ήταν ένας αγαπημένος φίλος. Ο Ζακ Κωστόπουλος μετά από μία νύχτα δουλειάς έπινε καφέ σε μία καφετέρια και έγινε μία φασαρία, από αυτές που γίνονται στην Ομόνοια και δεν ξέρει κανείς εάν είναι επικίνδυνες ή όχι. Αλλά ένας άνθρωπος με τόσο βεβαρυμένο παρελθόν από το κυνηγητό όπως ο Ζακ, πάει να προφυλαχτεί. Μπήκε μέσα σε μία πόρτα για να προφυλαχτεί από τον καβγά” είπε μεταξύ άλλων ο κ. Βαλιανάτος μιλώντας στον ΣΚΑΪ και πρόσθεσε:

“Το κεφάλι του Ζακ ήταν μπλε. Οι ιατροδικαστές δεν ξέρουν από τι πέθανε. Εγώ νομίζω ότι η ατυχία της αστυνομίας είναι ότι όλα είναι καρέ- καρέ. Εγώ νομίζω ότι η αστυνομία θα πρέπει να κατηγορηθεί για τη συμπεριφορά της και για αυτό είναι και ο φόβος της... Εγώ νομίζω ότι οι ευθύνες τις αστυνομίας είναι πολύ μεγάλες για αυτό και αυτό που έρχεται θα είναι μεγάλο και διεθνές”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση