GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έγκλημα τιμής στην Ινδία - Τον σκότωσαν μπροστά στα μάτια της εγκύου συζύγου του - ΦΩΤΟ

Μέρα μεσημέρι δέχθηκε φονική επίθεση ένας 24χρονος άνδρας σε ινδική επαρχία μπροστά στα μάτια της έντρομης συζύγου του, την ώρα πο...

Μέρα μεσημέρι δέχθηκε φονική επίθεση ένας 24χρονος άνδρας σε ινδική επαρχία μπροστά στα μάτια της έντρομης συζύγου του, την ώρα που έβγαιναν μαζί από το νοσοκομείο της περιοχής, όπου πήγαν για να ελέγξουν την εγκυμοσύνη της 23χρονης.

Οι Αρχές εικάζουν ότι πρόκειται για "έγκλημα τιμής" καθώς ο Πρανάι Κουμάρ ανήκε σε κατώτερη κάστα από την Αμρούθα Βαρσίνι, την οποία παντρεύτηκε πριν από εννέα μήνες παρά τις αντιρρήσεις των οικογενειών τους.

Οι κάμερες ασφαλείας έξω από το νοσοκομείο κατέγραψαν καρέ καρέ την επίθεση, τη στιγμή που ένας άνδρας κρατώντας μαχαίρι χτυπά πισώπλατα στον σβέρκο τον 24χρονο, ο οποίος σωριάζεται στο έδαφος. Η Αμρούθα προσπάθησε να επέμβει αλλά ο δράστης συνεχίζει τα φονικά του χτυπήματα. Η κοπέλα τρέχει στο εσωτερικό του νοσοκομείου καλώντας σε βοήθεια αλλά ο αγαπημένος της είναι ήδη νεκρός και ο δράστης έχει διαφύγει από το σημείο.

Οι δυο τους αψήφησαν τις οικογένειές τους και παντρεύτηκαν τον Ιανουάριο. Ο πατέρας του Πρανάι αποδέχτηκε την ένωση και μάλιστα τους έκανε και γαμήλια δεξίωση μέσα στον Αύγουστο. Το ζευγάρι είχε ζητήσει αστυνομική προστασία ενημερώνοντας τις Αρχές για τις απειλές που δεχόταν και ο επικεφαλής τους είχε ζητήσει να προσέχουν.

Ωστόσο, η οικογένεια της Αμρούθα δεν μπορούσε να αποδεχθεί τον Πρανάι, που προερχόταν από κατώτερη κάστα.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, η απόφαση για τον φόνο ελήφθη όταν ο 24χρονος ανήρτησε ένα βίντεο από τον γάμο του με την αγαπημένη του στο facebook.

H αστυνομία είχε ανακρίνει τον πατέρα της κοπέλας τον Μάρτιο ο οποίος είχε αρνηθεί το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει βία εναντίον του γαμπρού του, αν και δεν έπεισε τις Αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση