GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΗ.ΣΥ.: Το μεταρρυθμιστικό προσωπείο του κ. Μητσοτάκη δεν πείθει

«Το μεταρρυθμιστικό προσωπείο του κ. Μητσοτάκη δεν πείθει», αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή της η Δημοκρατική Συμπαράταξη σχολιάζοντα...

«Το μεταρρυθμιστικό προσωπείο του κ. Μητσοτάκη δεν πείθει», αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή της η Δημοκρατική Συμπαράταξη σχολιάζοντας την ομιλία του προέδρου της ΝΔ στη ΔΕΘ.
«Ο κόσμος είδε σήμερα και πολλά βαρίδια από το παρελθόν», συμπληρώνεται στην ανακοίνωση της ΔΗ.ΣΥ., επισημαίνοντας ότι «στο σταυροδρόμι που βρίσκεται η χώρα και με τα προβλήματα που συσσώρευσε η τετραετία Τσίπρα δεν έχει ανάγκη από δεξιά επιστροφή».
Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΔΗ.ΣΥ.:
Στο σταυροδρόμι που βρίσκεται η χώρα και με τα προβλήματα που συσσώρευσε η τετραετία Τσίπρα δεν έχει ανάγκη από δεξιά επιστροφή.
Το μεταρρυθμιστικό προσωπείο του κ. Μητσοτάκη δεν πείθει.
Ο κόσμος είδε σήμερα και πολλά βαρίδια από το παρελθόν.
Ούτε κουβέντα αυτοκριτικής δεν υπήρξε από τον κ. Μητσοτάκη για τις ευθύνες της ΝΔ για την κρίση και για τα «Ζάππεια» που υπονόμευσαν την εθνική προσπάθεια.
Στην ομιλία του έλειψε κάθε αναφορά για ένα σύγχρονο κράτος πρόνοιας και για την αποκατάσταση της Κοινωνικής δικαιοσύνης, που είναι σήμερα προτεραιότητα για να αποκατασταθεί η ενότητα του λαού μας.
Ο τόπος έχει ανάγκη από μια πραγματικά προοδευτική πολιτική. Αυτή που μόνο το Κίνημα Αλλαγής προτείνει και με την ψήφο των πολιτών μπορεί να διασφαλίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση