GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Στείλτε ασθενοφόρα έγινε μακελειό" - Η συγκλονιστική έκκληση αυτόπτη μάρτυρα του θανατηφόρου τροχαίου στην Τιθορέα

Αυτόπτης μάρτυρας του θανατηφόρου τροχαίου στην Τιθορέα, κατέθεσε στην Αστυνομία ότι το μοιραίο αυτοκίνητο, προσπέρασε τα δύο οχήμ...

Αυτόπτης μάρτυρας του θανατηφόρου τροχαίου στην Τιθορέα, κατέθεσε στην Αστυνομία ότι το μοιραίο αυτοκίνητο, προσπέρασε τα δύο οχήματα που βρίσκονταν μπροστά και πριν τη γραμμή όπου περίμεναν για να περάσει το τρένο. Στη συνέχεια το αυτοκίνητο ανέβηκε στην σιδηροδρομική γραμμή και προσπάθησε να περάσει όμως δεν πρόλαβε.

Το τρένο έπεσε με δύναμη πάνω στο αυτοκίνητο και το παρέσυρε για περίπου 1 χλμ. Ο αυτόπτης μάρτυρας επικοινώνησε αμέσως με την αστυνομία, λέγοντας χαρακτηριστικά "στείλτε ασθενοφόρα έγινε μακελειό".

Μητέρα δύο παιδιών η γυναίκα που έχασε τη ζωή της

Η συνοδηγός του οχήματος που έχασε τη ζωή της ήταν 47 ετών και μητέρα δύο παιδιών. Μάλιστα η άτυχη γυναίκα μεγάλωνε μόνη της τα δύο παιδιά, καθώς ο σύζυγός της είχε φύγει από τη ζωή δύο χρόνια πριν.

Πηγή: tvstar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση